Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Денят очертава нови трепети, подава заявка за нов тип отношения и лични връзки. Всичко, което ви привлича наистина може да се

Овен 21 март – 20 април

Денят очертава нови трепети, подава заявка за нов тип отношения и лични връзки. Всичко, което ви привлича наистина може да се окаже силно и благодатно за вас. Очертава се среща с любовта. За някой ще бъде неравностойна и обречена, но друг може да намери своята отдавна търсена половинка. Доверете се на избора на сърцето, на душевните и физически предпочитания. Нищо да не се прави насила и по необходимост, за да не съжалявате и да не се чудите после как да се отървете от нежелани връзки.

 

Телец 21 април – 20 май

Ще се събудите с вярно и точно чувство за полезното и вредното. Това, което ви се дояде непременно трябва да го включите в диетата си. В момента тялото ни дава сигнали от какво се нуждае, за да функционира правилно. Ще се радвате на разнообразие във връзките. Ще ви се отвори парашута, дори и там, където в миналото е давало заето. Ден на двойнствените игри в любовта. Вечната песен „аз търся теб ти търсиш друг, той пък търси друга“ е в стихията си. Ще има усмивки и сълзи, болка и удовлетворение.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвпадът на Слънце, Луна и Венера във вашия знак обгръща този ден с любовно очарование, засилва желанията и страстта, копнежа да ни се случи нещо, което не се дава всеки ден. Доверете се на сетивата. Следете знаците на съдбата и не пропускайте това, което ви спира за поздрав, среща или задушевен разговор. В този ден логиката остава някъде встрани. На преден план излизат предчувствията и желанията, които дълго сте подтискали. Направете крачката, без която животът ви ще си остане сив и скучен.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Оставете на заден план завистта и агресията. Опитайте да се сближите с хората, към които изпитвате някакъв интерес, стремеж и влечение. Денят е дълбоко интуитивен. По някакви съвсем незабележими белези отделяте своите от чуждите и нещата, които е добре да имате, привлечете и разполагате. Днес храната се избира по каприз. Нека това, което ви се дояде да влезе в диетата и порциона ви до другото новолуние. Днес не може да измамиш организма си, нито усещането за полезното и вредното в живота.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Един любовен ден с приятни и разтоварващи срещи, с припламващи погледи и страсти, които не бива да се заглушават. В такъв момент нормите нямат особено значение. Душата и тялото си искат своето и дано намерите начин да ги удовлетворите. Вторият ден от фазата на Луната се свързва с устата, с това което ни се услажда, за което копнеем и е добре да си доставим. Поне в една посока от живота не се лишавайте от нищо. С някаква особена лекота долавяте къде са своите и къде чуждите. Оформят се лагерите на всички нива.

 

Дева 23 август – 22 септември

Труден и рисков ден. Много добре усещате къде ви е мястото, какво е полезно или вредно за вас, но с някакъв инат и упорство продължавате да стоите там, където се чувствате неудобно и посягате на вредните храни. Вероятно е да създадете неприятни за себе си и близките обстоятелства. Страничните ви връзки ще запалят семейни огньове, в които може да изгори всичко до момента, което ви е давало защита и упование. Бъдете особено внимателни. Един скандал ще препълни чашата. После няма да има връщане назад.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не пропускайте този ден. Връзките ви се прецеждат през фината цедка на желанията и усета за полезното и вредното. С лекота може да отделите житото от просото. Опитайте да привлечете качествени партньори в бизнеса. Направете нужното сортиране и в любовта. Тава, което днес не сложите в ред утре ще ви създаде повече главоболия отколкото предполагате. Пътувайте, водете преговори на четири очи. Не планирайте важни инициативи за утре, а се настройте на самозащита. Конкуренцията готви удар.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес е от особено значение да прочистите връзките, да сложите в ред отношенията, да сте наясно с предстоящите задачи и да решите в каква посока ще тръгнете утре. Следващите два дни ще отприщят късмета ви като пълноводна река. Срещите ви ще носят успех, пари и предложения, които ще ви извадят от застоя. Този ден изисква точна преценка на това, което трябва да задържиш и това, от което трябва да се откажеш. Интуицията ще ви подскаже точния ход. Направете нужното разчистване на терена.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес съдбата може да ви вземе точно това, което искате и от което се нуждаете. Ще усетите съвсем ясно кое е важно и кое второстепенно в живота ви, но може да ви се наложи да изберете това, което не искате и не ви привлича. Ще се натрапват хора, които ще ви натрапват желанията си. Ще ви предложат и храна, която не обичате. Днес никой за нищо не ви пита, а и да го направи ще постъпи точно обратното на това, което сте казали и пожелали. Гледайте да не си изпуснете нервите. Утре нещата ще си влязат в релсите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не пропускайте нито една възможност за пътуване, за среща с хора, които ви привличат и са ви на сърце. Сгответе си храната, която ви се услажда. Не правете компромис с чувствата и сетивата. Това, което направите на пук на личния си избор и предпочитания ще ви създаде проблеми и в следващите дни положението ще се влошава. Не е ден за изневери, но може да научите за такива. Тази вечер ви чакат обяснения и ако не разрешите споровете нещата ще се задълбочат. Внимавайте с храната. Яжте само това, което ви се яде.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не правете нищо против собствената си воля и предпочитания. Днес и храната се избира по каприз, а и във връзките не се препоръчват ограничения. Имате право на избор след дълъг период на компромиси и въздържание. Не позволявайте друг да взима решения вместо вас, да се намесва в личния ви избор и предпочитания. Имайте предвид, че днес всичко, което не ви харесва е вредно за вас. Сетивата дават повече информация отколкото разума и обективната преценка. Бъдете себе си и всичко ще е наред.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Независимо, че много добре усещате къде ви е мястото и какво трябва да направите, днес допускате нежелани компромиси и давате повод да ви притискат. Искате едно, но става друго и никой не ви пита за избора ви. И на трапезата ще се наложи да ядете това, което искат другите. Сгответе си нещо сами, опитайте да се измъкнете от ограничаващи и вредни за вас обстоятелства. Нищо няма да ви се дава даром. Но ако се постараете в следващите два дни за вас няма да има пречки и прегради и късметът ще ви следва.

COMMENTS

WORDPRESS: 0