Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Всичко предприето днес ще има успех, ще носи ползи и ще ви среща с бъдещи партньори в професията и в любовта. Чудесен

Овен 21 март – 20 април

 

Всичко предприето днес ще има успех, ще носи ползи и ще ви среща с бъдещи партньори в професията и в любовта. Чудесен ден за старт на нов бизнес, за отваряне на офис, ателие или търговски обект. Движете се изправено, не превивайте гръб. Ако на едно място не успеете, на друго ще ви посрещнат с овации. Нищо важно не отлагайте за утре. Тази вечер се приберете навреме у дома. Не изневерявайте, ще си имате повече неприятности отколкото удоволствия и за всяка екстра ще си платите с лихвите.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените около 10 май ще извлекат максимални ползи от всяка своя инициатива в днешния ден. Подпишете нов договор, стартирайте нов бизнес и производство, сключете нови договори и бъдете активни на всички нива. Такъв успешен ден скоро няма да се повтори. Оползотворете не само своите, но и чуждите идеи, които някой ви дава безплатно. Ден с изключително блага енергетика. Ще получите разрешителни и ще уредите без много бавене важни документи. Направете крачка напред и в любовта. Наградите няма да закъснеят.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на напредък, на печалби и договаряния. Ще срещате разбиране, дори и сред конкуренцията. Ще се правят взаимни отстъпки, така че работата и на двете страни да потръгне. Чудесно е да се отвори ново заведение и база за бъдещата ви работа и развитие. Благоприятен ден и за покупка на жилище или офис. Осигурете материалната база за производството, с което се занимавате или планирате да възродите. Утре ситуацията ще се преобърне. Нищо няма да ви се дава даром. Ще ви се пречи, ще страдате и ще изпадате от класацията.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Успешен и печеливш ден и за вас. Мислете и действайте в перспектива. Сега е момента да обезпечите и бъдещето на децата с ново жилище или магазин. По някакъв начин осигурявате необходимата база, на която ще развивате амбиции и таланти, ще обичате и ще се радвате на живота. Мислете и действайте в пeрспектива. Не отхвърляйте прибързано оферти. Днес всичко е възможно или може да се уреди. Обединете силите на рода и заедно ще успеете да се устроите в живота. Да не се секат дървета и подсичат мечти.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

За да получиш днес едно, ще трябва да се откажеш от друго. Не може да имате всичко и на момента. Планирайте нещата, разпределете разходите във времето и за момента се спрете на най-важните и подсигуряващи дела. Ако се разпилеете и похарчите за маловажни неща парите си, утре ще взимате заеми и ще задълбавате в зависимости. Този ден дава шанс на хората със солидна финансова и професионална подготовка. Лаиците ще платят екстрите на другите. Ден за пътуване и поглед извън системата, в която действате.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Този ден сбъдва мечти и носи награди за добре свършената работа. Може да получите повишение, да намерите нова работа, жилище или офис. Окопайте се на завладените позиции, търсете начин да влезете в нова пазарна ниша и да се застраховате за бъдещето с нов договор и нов предмет на дейност. Може да ви хрумнат гениални идеи, които да ви извадят от бедността. Благодатен ден, намирате каквото търсите отдавна. Направете огледи на имоти. Погледът ви ще открие и на нов обект в чувствата и любовта.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Край с колебанията. Днешният ден изисква действия, които да обезпечат фамилията ви и да създадат нов поминък за вас и децата. Един от най-благоприятните дни в месеца за брокерски инициативи и покупка на жилище. Енергетиката е пречистваща и обновяваща. Добре е да се направи тридневна диета за изхвърляне на шлаката. Пазете очите, следете кръвното. Не планирайте нищо важно за утре. Сега е момента да свършите важни и отговорни дела. Всичко, което се посади ще се хване и даде богата реколта.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Денят определя приоритетите и увеличава дистанциите с хора и дейности, които ви затормозяват и вредят. Може да намерите ново място на сила и нови ресурси за предстоящите си ангажименти. Направете бърз преход, приключете навреме със старото, за да не ви тежи на живота и бюджета. Разходите ще се увеличат, ще се наложат вложения в дейности и обекти, които ще се изплащат напред във времето. Свежите пари се стопяват, дано сте доволни от сключените договори и направените покупки.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Уплътнете максимално работното си време. Сключете нови договори, уредете наемни и брокерски сделки, стартирайте ново производство. Всяка инициатива от днешния ден ще се отплаща в бъдеще, ще носи късмет и придобивки. Отложеното за следващите два дни ще работи за чужди каузи и интереси, ще ви коства повече усилия и главоболия и ще затормозява отношенията в семейството. Не планирайте рискови начинания и пътувания за уикенда. Каквото се развали трудно ще се оправи. Вероятни са здравословни проблеми.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на придобивки по всички линии на живота. Сключете нови договори, изплатете или дайте капаро за жилището, което сте харесали. Добре е да се правят огледи, да се уговарят големи сделки и да се търси ново място за внедряване. Може да намерите допълнителна работа или да получите отдавна чаканото повишение. Днес земните знаци получават възнаграждението си за труда, за миналите старания и действия. Направете промоция, отворете ново заведение и дайте ход на една мечта. Утре поне един път ще се затвори.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Както и да постъпите ще работите за чужди интереси и дано от действията ви спечелят хората, които обичате. Дайте всичко от себе си, уредете документи и пълномощни, прехвърлете имот, устройте децата си с ново жилище или работно помещение. Ден на лотоса. Разтваряме се към света и към нуждите на близките и екипа си. Колкото дадеш, толкова ще получиш в следващите дни. В момента с действията си привличате погледите на бъдещи партньори. Загубите ви се превръщат в предимства.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Благодатен и хармоничен ден, в който е възможно духовно прозрение за бъдещето, за развитието на определени проекти и отношения. Най-добрият ден в месеца за покупка на недвижима собственост и сделка с имот. Ще направите чудесна инвестиция и ще накарате парите си да работят за вас. Моментът е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти. Възродете семейна традиция, опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша. Отложеното за утре ще зацикли. Родените в първата декада да не планират рискови изяви и преходи в планината.

COMMENTS

WORDPRESS: 0