Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден за активни действия в посока на личния ви интерес. Не се съмнявайте в успеха. Може да получите чаканото финансира

Овен 21 март – 20 април

 

Ден за активни действия в посока на личния ви интерес. Не се съмнявайте в успеха. Може да получите чаканото финансиране и да станете обект на благотворителност. Ще ви хрумнат чудесни идеи, ще получите стимул за действие и ще се радвате на подкрепа. Чак толкова много екстри няма да се съберат на едно място, но всеки ще получи своята порция стимулиращи събития. Пътувайте, вижте света и отношенията с партньори от друга гледна точка. Ще си промените мнението и ще приемете насериозно хора, които в миналото са ви дразнили.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Луната навлиза във вашия знак преминавайки през точката си на финансова екзалтация. В този ден може да се спечели много. Някой ще облече колежанските си знания в действия и ще заложи на печеливша програма, а друг директно ще участва и победи в тотото на живота. Предприетото днес ще напълни потребителската ви кошница и дано посегнете към правилния рафт. Пред много хора ще се отвори пещерата на Аладин, но само тези, които са в час с финансовата страна на приказката ще изберат вълшебната лампа.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Каквото и да говорите днес, както и да мислите или да постъпвате ще прозира тенденцията за участие в печеливши дейности и проекти, носещи голяма материална облага. И в минутите за любов ще се говори за пари, но това няма да дистанцира партньорите, а ще ги обедини в посока на взаимните интереси. И независимо какво се случва и колко сте закъсали в една или в друга посока днес може да откриете изход от ситуацията. Срещите ви не са случайни, а носят подсказка как да стане едно или да потръгне друго.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ще имате много работа, ще ви засипват отговорности, но и наградите за положените усилия няма да закъснеят. Може да бъдете включени в престижни и печеливши проекти, да получите чаканото финансиране и да намерите изход от задръстена във времето ситуация. Днес и утре е добре за сключване на нови партньорски договори. Ще се окажете в числото на избраните и предпочетените за доходна и престижна дейност. Ден на лично откровение за пътя напред. Каквото се посади в градината ще се хване.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Родените в първата декада ще срещат силни противници на работното място, в бизнеса и предприемаческата си дейност. Ще се наложи да водите тежки преговори, за да запазите позициите си. Разходите ви ще се увеличат. Не се опитвайте да пестите от нужното за производството и дейността ви. Днес с трици маймуни не се ловят, трябва си банан. Близките и децата ще ви притискат за пари, коли и екстри. Днес и утре банковата ви сметка ще олекне и дано е имало за какво. Върнете си дълговете.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на печалби и постъпления. Някой ще намери и работата, която в бъдеще ще му ги осигури. Не се колебайте да направите своята заявка за едно подредено и обезпечено бъдеще. Сега е момента да се пазарите за заплатата си, за цени на стоки и услуги, за посредническа и предприемаческа дейност. Може да очаквате и допълнителни екстри. Днес съдбата раздава по-голям бонус на земните знаци. Който е в час със ситуацията и с изискванията на момента ще се усети и ще направи своя ход с пешката-царица.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Направете заявка за бъдещата си почивка. Денят е тясно свързан с морето. Някой вече приготвя куфарите, а друг се стяга да работи по курортите. И независимо за какво и за къде сте тръгнали днешният ден може да ви предложи печеливши варианти и възможности, които не се дават често. Не отклонявайте покани и предложения. Пътувайте и уредете срещи на място. Може да разрешите проблем, който отдавна не ви дава мира. Разплатете се, върнете си дълговете. Дано не се наложи да взимате нови.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Денят е тясно свързан с водата и със силата на интуицията, която при вас е на голяма висота. Ще получите някакво особено усещане къде са силните ви и слаби места и накъде трябва да се насочите. Проблемите ще дойдат от желанието да се печели на всяка цена. Може да се окажете зарибени и оплетени в скъпо струващи инициативи, които са ви представени като златен мираж. Не е изключено да плащате за чужди екстри. Доверете се на предчувствието си, не позвлявайте да ви заслепяват с обещания за печалби.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Силата на деня е в неочакваните хрумвания и асоциации, които ще ви дадат възможност да излезете с чест от почти безизходна ситуация. Тенденцията е да потръгнат проекти и дела, които отдавна са потънали в прахта на забравата. Имате шанс да спечелите свежи пари, да намерите вратичката в закона, която ще позволи да излезете на светло и да печелите законно. Добре е днес и утре да се отворят нови заведения, магазини и офиси. Каквото се предприеме ще напълни потребителската ви кошница.

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Не губете време, а действайте активно в посока на деловите си и бизнес интереси. Днес може да спечелите повече от друг път, да привлечете качествени партньори съюзници и съмишленици. Поне един от плановете ви ще сработи и ще се реализира на практика. Ще се почувствате по някакъв начин силни и значими. Ще се приберете с добри пари и с перспективен договор в джоба. Търсете контакти и се рекламирайте. Пътувайте и организирайте на място срещи с партньори и производители. Вие сте на ход.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

И вие ще печелите, но почти всичко ще раздадете. Ще се явите като спонсори на свои и чужди, ще участвате в благотворителни изяви, а идеите си ще подарявате за общото благо. Съдбата ще намери начин да ви се реваншира, но не днес и не сега. В момента вие сте дойната крава на чуждите интереси и дано поне ви потупат по рамото. Ще намерите смисъл работейки за бъдещето на децата си, на близките и на тези, които обичате независимо от ситуацията. В момента връщате дългове от миналото. Сънищата ви ще се сбъднат.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Един наистина рибешки ден, свързан с водата, с интуицията и с неочакваното озарение, което ще ви помогне да излезете от лична или професионална криза. Ден на печалби и постъпления. Стартирайте нов проект, планирайте отваряне на семейно заведение и офис, не отклонявайте направените предложения. Лесно ще решите проблемите, а по големите ще заобиколите и подложите на обсада. До дни ще падне крепостта, която е застанала на пътя ви. Получавате дотации и пари, подписвате изгодни договори.

COMMENTS

WORDPRESS: 0