Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на пасивност и обмисляне на намеренията. Едва ли ще послушате този съвет, ще се впуснете в инициативи и амбициозн

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на пасивност и обмисляне на намеренията. Едва ли ще послушате този съвет, ще се впуснете в инициативи и амбициозни дела, за които някой друг ви провокира и подканя. Така ще работите повече за чужди интереси, а вашите ще останат някъде встрани. Постойте в тишина, не позволявайте да ви нарушават спокойствието, особено ако се изисква да вземете отговорни решения. Не е ден за запознанства. Пазете се от неочаквани срещи и вмешателства. Не се тикайте сами в ръцете на хора, които нямат друга мисъл, освен да ви ползват.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за прочистване от шлаката, от това което не ви е нужно в момента, но е от особена важност за някой друг. Очертават се изгодни сделки, които ще носят пари в следващите дни. Не работете със случайни хора. Днес от особена важност е да се действа по препоръка, да се осъществяват контакти с партньори проверени в миналото и с хора, които не са ви подвели. Всичко да се прави без бързане, с нужното внимание и предварителна подготовка. Приключвайте, а не започвайте, това е девизът, с който е добре да се съобразите.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Днес ще постигнете с лекота това, което в миналите дни ви се е давало с много компромиси и усилия. Някой ще получи и дължими пари. Ще се радвате на протекция, внимание и заслужено признание за минали старания. Вземете и отложените изпити. По някакъв начин променяте възприятието си към света и околните, а това ще помогне да коригирате и насочите в правилната посока бъдещите си намерения. Не отговаряйте веднага на предложения и покани. Проучете от няколко страни и на 2-3-и дайте мнение или съгласие.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на труден и мъчителен избор за родените в първата декада. Не правете крачка в нова посока, ако усещате някаква уловка или капан. Не планирайте за днес и утре нови инициативи, ако не искате да загубите пари или позиции. Отговорностите в момента се размиват. Един няма да си свърши работата, а друг ще се намеси там, където не му е работа. В тези дни скандалите са неизбежни. Ориентирайте се към приключване и инвентаризация. Не планирайте рискови изяви и пътувания. Отложеното за 2-3-и ще мине на ниво.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

В този объркан за другите ден ще получите нещо, към което отдавна се стремите. Проблемите и прибързаността на околните ще насочат реката от възможности към вас. Поне в една област от живота ще оберете плодовете на дълъг труд и ще се внедрите на място, което някой не се е постарал да защити или заеме навреме. Някакво особено събитие може да промени намеренията и възгледите ви по даден въпрос и това да позволи да направите компромис. Всичко да се прави обмислено и без бързане.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Смирете желанието да се доказвате на всяка цена и да насочвате погледите към себе си. Изолирайте се, постойте в тишина, обмислете действията си, набележете целите и не бързайте да обявявате решенията си по важни професионални и семейни въпроси. Добре е да се спазва диета, да се ограничат контактите с непознати, а и мнението на познатите да не се зачита особено. Прочистваме се от отровите в тялото и в душата. Всичко, което се постараете да приключите в срок ще ви донесе пари и нови поръчки.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес и утре вървите по тънък лед от емоции и страсти и срещате ледени сърца. Може да се подхлъзнете и на погрешната преценка и мнение на някой, когото послушате вместо да слушате себе си. Днес проблемите ще са повече за родените до 5 октомври, а утре и другите ще натрупат доста негативи, ще се охарчат и ще попаднат в критични обстоятелства. Не участвайте в рискови изяви и пътувания с неясна цел. Намалете натоварването. Не планирайте вадене на зъб, както и лицева хирургия в тези два дни.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Притаете се в храстите на изчакването. Не бързайте, обмисляйте въпроси, отговори и предложения. До вечерта ще намерите начин да направите своя избор в момент, когато другите се колебаят, отсъстват, влизат в конфликти и губят позиции. Ден на костенурката. Бързайте бавно, търсете начини за запазване и окопаване на завладените в миналото позиции. Приключеното навреме и в срок ще донесе награди. Утре основните ви опоненти ще са заети с неотложни дела, а това ще помогне да задвижите своите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес и утре не се съобразявайте с околните, особено ако се опитват да ви вкарат в кошарата на собствените се амбиции. Може да убедите някой да ви съдейства и свърши неприятната част от програмата ви за деня. Лесно ще постигнете напредък в работата, ще отстраните конкурент или той сам ще се изолира с неправомерни и грешни действия. Не правете никакъв избор, съдбата ще намери начин да ви даде букет от неща, към които се стремите. Днес и утре чакайте възнаграждението си за положените усилия.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на сблъсъци на интереси и позиции, които ще ви костват много нерви, усилия и пари. В живота ви се появяват провокатори. Сами си вкарвате автогол при срещи и договаряния с непроверени и некомпетентни хора. Въздържайте се от нови инициативи. Сега е момента да се финализират сключените договори, да се изпълнят качествено поръчките и да се набележат общи действия за 2-3-и. Днес и утре вървите към издънки на работното място и в любовта, особено ако сте объркали едното с другото. Здравето е нестабилно.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ще си проличат хората умеещи и можещи да чакат. Нещо работено и влачено от доста време ще донесе морални и финансови награди. Някой взима изпит, друг получава покана за работа след дълги месеци на очакване. Обмисляйте всеки ход. Не бива да се действа първосигнално. Не реагирайте веднага на предложенията. Първо проучете добре офертата, а после се пазарете за цената. Разчитайте на проверени в годините връзки и канали. Заложете и в любовта на познатото старо. Не е ден за първа среща и първа целувка.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на пропуски в новата програма, която вие или свързаните с вас се опитват да стартират и следват. Ще има конфликти и нервни изблици, ако нещата не потръгнат според обещаното. Добре е още веднъж да огледате ситуацията преди да стартирате нова бизнес инициатива. В този ден е добре да се приключва, да се обира реколтата, да се прави преглед на наличностите и изискванията на пазара. Ако искате в следващите дни да спечелите максимално, отделете повече време за приключване и проучване.

COMMENTS

WORDPRESS: 0