Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Предприетото в днешния ден ще носи късмет и ползи, ще ви осигурява по-високи служебни позиции и ще привлича към вас т

Овен 21 март – 20 април

 

Предприетото в днешния ден ще носи късмет и ползи, ще ви осигурява по-високи служебни позиции и ще привлича към вас точните хора. Съветът е да контролирате емоциите, но не и да се свивате прекалено в желанието да угодите на някого. Родените във втората декада ще получават повече подкрепа и защита, ще се явяват на точното място в точния момент. Чакайте обаждания, които ще изискват бързата ви реакция, намеса и адекватен отговор. Който се свива и изолира ще остане на задни позиции и ще изпусне изгодна оферта.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят е благоприятен за нови начинания, за подписване на нови договори, за преместване на нова работа и на по-висока служебна позиция. Ще доминирате над хората, които са склонни да отстъпват и да се жертват за чужда кауза и амбиции. С лекота ще овладеете колективната инициатива и ще направите приемливи за другите собствените си намерения. Денят е благоприятен за обвързване, годежи и сключване на брак. Висшата любов ще ви покровителства. Ако вчера сте пропуснали момента, днес дайте всичко от себе си.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Родените във втората декада ще постъпват доста комплексарски, но по-неблагоприятното е ако срещнат хора с подобно поведение. Така големите ви амбиции може да зациклят и да потънат в блатото на нерешителността и изчакването. Денят ни дава шанс да се разкрепостим, да се освободим от хора и обстоятелства, които дълго са ни потискали. За вас ще е трудно, ще ви притискат от няколко страни, ще се чувствате подведени и предадени. Освобождават се неконтролируеми емоции. Не давайте големи обещания.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Разкрепостете се, не позволявайте да ви въздействат на работното място, да ви отклоняват от намерения и цели. Ще получите дългоочаквана вест, която ще ви извади на по-добра и конкурентна позиция. Тези преди вас ще се отказват или просто няма да се явяват на обявените конкурси. Ще се овакантяват местата, които се стремите да заемете. Шансовете ви нарастват и в любовта. Подпишете договорите, които ви се струват изгодни. Направете предложение. В следващите дни проблемите ви ще са повече и може да изпаднете в изолация.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Грешките и страховете на околните работят във ваш интерес. Ден за активни творчески и делови инициативи. Ще имате късмет и в любовта, ще изгладите недоразуменията от предните дни и ще тръгнете в една взаимно изгодна посока. Ден на виното и камбаната. Ще получите вести, за които ще почерпите. Поне едно желание ще се сбъдне, поне една зациклена позиция ще се оправи и поне една ваша дейност ще започне да носи допълнителни дивиденти. Нека само чувството за мярка да не ви напуска.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Както и да постъпите днес ще срещате негативизъм, ще се оказвате виновни за свои и чужди грешки, ще плащате повече за стоки и услуги. Този ден вади на показ едиповите комплекси от детството. Чувствате се подтиснати и по някакъв начин ограбени. Трудно ще водите битки, ще позволявате да ви изпреварват и ще раболепничите в момент, когато е важно да се покажете независими и самостоятелни. Ако сте сънували неприятен сън, това е знак, че промените не бива да се отлагат. Чакат ви битки за територии и права.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не пропускайте нищо от шансовете и възможностите, които ви дава този ден. Използвайте като ракета-носител нечие желание за победа и се внедрете заедно в новата среда. Денят освобождава натрупаната емоция, води ви към неочаквани срещи по естеството на работата, които може да променят и личния ви живот. Вечерта трудно контролирате емоциите, давате обещания, които ще ви струват скъпо и губите чувството си за мярка. Следващите два дни ще носят болки и сълзи, ако сега ги причините на някой друг.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Хора в притеснено положение ще търсят вашата помощ и закрила, ще ви правят услуги в желанието да им услужите и да ги защитите. Не се знае кой на кого повече ще помогне, но обединените усилия ще донесат резултат и ще объркат плановете на конкуренцията. Не е време да се спотайвате, да ближете стари рани и да се тровите излишно за пропуските на миналото. Излезте на светло, търсете ново поле за творческа и лична изява. Подписаните договори ще носят късмет, а утре и в любовта ще отворите нова страница.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Труден ден за родените около 10 декември. Ще се наложат непланувани пътувания, а плануваните може и да не се осъществят. И в деловите срещи ще се появи зацикляне. Ще действат с пълна сила комплексите от миналото, а това ще дава шанс на по-некадърни от вас да се възползват и претендират за вашата позиция. Лесно може да загубите самообладание и да наговорите неща, от които утре ще ви се иска да се откажете. Чувството за мярка нека не ви напуска, независимо какво се надявате да постигнете.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на елиминации в лагера на конкуренцията, които ще ви помогнат в следващите три дни да направите пробив, да завладеете силни и престижни позиции и да се радвате на повече екстри. Личната инициатива се отприщва, освобождавайки залпово натрупаната енергия. Поставят се нови въпроси за разрешаване. Направете крачката, от която в миналото сте се притеснявали. Направете и предложение в любовта. Утре Венера ще навлезе в знака на двойствените Близнаци. Не се знае кой накъде ще тръгне. Може да се разминете.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес на всички нива може да отидете в крайности. Заливат ви изблици на радост, тъга или неочаквана меланхолия в момент, който сте чакали отдавна. Съветът е да се контролирате максимално, да не си позволявате изблици на емоция, която може да ви дистанцира от важните за бъдещето ви хора и да ви заведе не на това място, за което сте тръгнали. Не взимайте решения в движение или под въздействие на нечии увещания. Сънищата ви показват същността на проблемите и начините да ги отстраните. Ден за предложения в любовта.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Тежък и рисков ден. Не прекалявайте в играта на чувствата. За миг приятните и радващи моменти може да се преобърнат в агресия и натиск. Бъдете особено внимателни в личния си избор. Не нарушавайте закона, независимо какви екстри и ползи ви се предлагат. Днес може да платите висока цена за своя и чужда грешка и вина. Контролирайте употребата на стимуланти, не комбинирайте с алкохол. Не си позволявайте да изпадате в състояния на афект. Каквото се развали трудно ще се оправи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0