Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Всичко предприето днес ще отваря нова страница в живота и работната ви програма. Съберете семейния съвет и хората, с

Овен 21 март – 20 април

 

Всичко предприето днес ще отваря нова страница в живота и работната ви програма. Съберете семейния съвет и хората, с които сте свързани професионално. На масата за преговори ще се решат наболелите проблеми. Днес се пречупват костеливите орехи. Склонни сме на компромиси в името на общите цели и интереси. Полезни са всякакъв тип физически натоварвания, но не и тези, които ще натоварят очите. В деня преди пълнолунието се засилват маниакалните депресии. Обадете се на близък и приятел в нужда.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на тежки сблъсъци на интереси и позиции, но без натиск и активни действия нищо няма да се получи. Ден на тръбача свирещ за сбор. Всеки на своето ниво е добре да събере съмишеници и последователи, без които ще е трудно да се справи в променящите се условия. Може да ви поставят неприемливи условия по отношение на имотни и наследствени дела. В този ден е важно да се направи първата крачка, към сближаване, а не към противопоставяне. Ще е трудно, но си струва да опитате. Сменете твърдостта с гъвкавост.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Не пропускайте този ден. Всяко начинание може да успее и тръгне в желаната посока, да сплоти семейството и обедини колектива, в който работите. Организирайте срещи и разговори по спорни въпроси. Търсете контакти с посредници. Общите усилия ще помогнат на всеки да реализира личната си програма. Пълнолунието превъзбужда и в утрешния ден може да постъпите прибързано и неразумно. Днес късметът е на ваша страна, а и чуждата инициатива ще ви подкрепи. В 14ч. 28 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Една преграда пада, срещате хора, които ще ви подкрепят. Ентусиазмът ви увлича и околните, помага да организирате колективната инициатива. Денят ви дава шансове, които не се случват често. Възползвайте се от всяка възможност. Търсете нови пътища и варианти, ако в старата позиция не получавате търсения напредък, удовлетворение и ползи. Тази вечер търпението ви може да бъде подложено на изпитание. Не си позволявайте пикове в настроението. Печелят хората на дипломацията и изчаквателната политика.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес успехът ви е носен на крилете на колективната инициатива. Трудно ще успеете сами, още по-трудно ще прокарате амбициозната си политика сред несвойствена и нехармонична среда. Съберете екипа, направете проучване в посока на общите интереси. Сключените договори ще носят късмет, ако обслужват интересите на всички. Това трудно ще се случи в среда на засилена и негативно подклаждана конкуренция. Не се претоварвайте, не се дръжте провокативно. Не употребявайте силни парфюми и силни думи.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на постижения. Успехът е на една ръка разстояние, но ще ви е трудно да направите стъпката сами. Ако ви подкрепи умът, ръцете и старанията на околните ще успеете и заедно ще постигнете повече. Организирайте и канализирайте усилията на близки и колеги. Координирайте съвместните проекти и ще се радвате на придобивки. Ден за екипна и отборна работа, в която силите и уменията на всички участници се напасват на изискванията на момента и помагат да реализирате личната си политика.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Включете се във всяка инициатива, която ви предложат, ако усещате възможност за постигане на важни лични цели и намерения. Добре е да се работи в екип, да се действа в посока на обединяване на усилия, пари и интереси към една обща цел, която е трудно да постигнете сами. Подбирайте средата си много внимателно. Спазвайте диета днес и утре. Лесно се отслабва на пълнолуние. Не пийте много течности, за да не разводните шлаката, която се изхвърля. Добре е да се натоварите физически. Щадете очите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Денят ни залива с печал и меланхолия. Засилват се маниакалните депресии в дните около пълнолунието. Търсете съдействие от приятели и внимание от страна на близки и роднини. Не оставайте сами, ако се чувствате подтиснати и недооценени. Днес е важно да имаш до себе си човек, който те разбира, който предусеща желанията ти и може да ти помогне да реализираш намеренията си. Не бързайте с всичко да се справяте сами. Печелят тези, които работят в екип и има на кого да се опрат. Излезте от изолацията.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес с лекота правите желани и приемливи за другите собствените си цели и амбиции. Добре е да се държат речи, да се привлича вниманието по всякакъв начин. Направете си реклама, опитайте да обедините интересите на работното място и у дома. Ден на табуна волни коне, на желанието да си самостоятелен, но по някакъв начин да си защитен от силата на групата, в която работиш или участваш след работно време. Опитайте да влезете в нова среда. Всичко предприето ще донесе ползи, късмет, пари и предимства.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Край с изчаквателната политика. Действайте активно, организирайте преговори и делови срещи, поставете условията си, дръжте се ултимативно и увеличите претенциите. Може да използвате и силата на колективната мисъл в места и позиции, които не може да овладеете сами. Очаквайте изповеди от хора, които до момента не сте познавали добре. Склонни сме в този ден на преувеличаваме както проблемите така и победите си, но хора като вас ще овладеят импулса и ще се справят на ниво с положението.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Всичко, което таите в себе си и ви тежи може да изплува в неочакван момент и пред хора, които не ви познават добре. Изискването е да се контролирате повече, да сдържате както негативните, така и позитивни импулси, да не се отчайвате, но и да не се надявате на много. Ще е трудно да реагирате адекватно в ситуациите на избор. Но ако действате в синхрон и в екип с доверени хора ще успеете и ще бъдете максимално защитени. Днес вълците-единаци губят играта не само в чувствата, но и в делови план.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на важни попадения и придобивки. Ще извлечете максимални ползи от ситуация, в която и някой друг се е погрижил и постарал. Съберете семейния съвет и вземете решение по важен проблем. Тенденцията е да се печели от всяка колективна инициатива и на работното място. Днес всеки запълва своето квадратче от общия пъзел и картинката на успеха се очертава. Такъв силен ден скоро няма да имате. В следващите три дни газите в мътни води и животът ви може да се обърка, но днес късметът ще ви следва.

COMMENTS

WORDPRESS: 0