Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на важни и решителни крачки в посока на личните ви амбиции и интереси. Ще се случват събития даващи шанс за внедр

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на важни и решителни крачки в посока на личните ви амбиции и интереси. Ще се случват събития даващи шанс за внедряване в нова среда и на нова работа. Полезните продукти и мисли лесно се усвояват. Идете на фризьор и козметик, променете прическа и визия, редактирайте отношенията си с околните и ползите няма да закъснеят. До вечерта ще решите възникналите проблеми, ще получите свежи пари и услуги дължими от миналото. Възраждат се и заспали чувства. Изглаждате отношенията.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Важното свършете по най-бързия начин. Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. Ще се наложи да се съобразявате с хора и положения, като друг ще контролира. Ще ви поставят неизпълними условия, ще трябва да правите компромиси, да се отказвате от планираното пътуване, среща или работа. Този ден завърта колелото на съдбата и който е претендирал много се оказва под въздействие на нечии претенции и амбиции. На работното място ще се появи нов началник или ново изискване.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ще получите нова информация, ще се наложи да коригирате плановете си в движение, да се напасвате на промените, които възникват и на новите условия, които ви поставят. Преговорите ще текат с голямо напрежение. До обед може да изкачите висок връх, а следобед да слезете от него. В живота ви настъпват обрати, които на първо време ще донесат неудобства но след време ще се окажат правилни и навременни. Направете някои рокади, които ще пренасочат агресията към тези, които я създават. Въоръжете се с търпение.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят ще започне с проблеми, но до обед колелото на съдбата ще се завърти. Ще се случват събития, които ще ви помогнат да изплувате, да постигнете максималното в ситуация, в която до момента сте губили. Навлизате в подсигуряващ материално период. Никъде на отивайте неглиже. Ще ви посрещат по дрехите и ще ви изпращат по впечатлението, което ще оставите с деловата си активност и познания. Този ден е зареден с някаква особена магия. Излъчването ви ще се променя съобразно ситуацията и късметът ще ви следва.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ако лежите на стари лаври, няма да постигнете нищо съществено в този ден. Вероятни са детронации и положения, които може да ви извадят от равновесие. Очертава се и колективен отпор на личните ви интереси и стремежи. Постарайте се да контрирате в зародиш претенциите и недоволствата. Ще се наложи да се държите разпоредително там, където би ви се искало да ви приемат с овации. Ще ви поставят условия, с които ще трябва да се съобразявате и в утрешния ден. Сънищата ви показват корена на проблемите.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на заслужено признание, на предложения и покани, които може да променят не само работата и положението ви в обществото, но и начина ви на живот. Ще получите информация, която ще ви ориентира по въпроси, за които другите още не знаят. Дават ви се предимства, възползвайте се. Този ден се свързва с пръстена и с колелото. Някой ще дочака и предложение за брак, а друг е на път да подпише изгоден партньорски договор. Постарайте се да изглеждате добре. Очертават се важни срещи. Ще ви оглеждат отвсякъде.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на полезните срещи и полезните продукти, които бързо и лесно ще се усвоят. Променете прическа и визия. Денят завърта своето колело, вади на показ това, което сме прикривали в желанието да се харесаме на някого. Покажете истинското си лице, истинските си намерения и стремежи. Вървите към преговори и делови срещи, които ще отворят нова страница в професионалния ви и личен живот. С един куршум може да уцелите два заека, да намерите не само нова работа, но и връзка, която да ви обезпечи и направи щастливи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Луната навлиза във вашия знак и в следващите два дни ще бъде в опозиция на Слънце, Меркурий и Венера от знака на Телеца. Ще се наложат промени в дейността и отношенията с партньори. Това, на което не сте обръщали внимание ще изисква цялото ви свободно време. Ще бъдете разпъвани на кръста на отговорностите, от недовършената работа и неуредената любовна връзка. Един проблем ще повлече поредица от дребни недоразумения, които може да обтегнат отношенията у дома и на работното място.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тествайте нови козметични и лечебни продукти. Днес всичко се усвоява с лекота. Ще използвате успешно получените нови информации и ще направите впечатление на конкурси и публични участия. Този ден дава възможност на притеснените и недооценените да изплуват. Прекалено амбициозните може и да тръгнат надолу. Отношенията и изискванията на момента се променят, опитайте да се напаснете бързо на създалата се ситуация у дома и на работното място. Печелят гъвкавите и практичните.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените в последната декада да не бързат. Късметът ви идва към обед. Обърнете внимание на личната си визия, променете излъчването и прическата, доверете се на модните корифеи. До края на работното време може да получите с лекота това, което в миналите дни ви се е давало на час по лъжичка. Ще се окажете желани партньори в положения, в които до момента друг е доминирал и определял правилата. По някакъв начин ще изплувате от неуредени, вредни и разболяващи положения. Дочаквате реванш и в любовта.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Свършете важното по най-бързия начин. Колелото на съдбата се завърта, тръгвате надолу в положения и връзки, които ви потискат и притесняват. Ще ви бъде оказван натиск и в следващите два дни. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции. Не решавайте имотни и наследствени въпроси. Ще получите неприятна информация, ще се наложи бързо да реагирате на промените в плановете на тези, с които сте свързани. Този ден ще покаже слабите ви места и слабостите на тези, които величаете.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на рокади и размествания, които ще разчистят пътя пред вас, ще покажат изхода от неприятни и губещи ситуации и ще помогнат да се внедрите в по-добра среда. Отнесете се с внимание към всички покани и информации. Може да извлечете полза от нечие отсъствие или неочаквано присъствие. Започват детронации и възкачвания, които ще помогнете да изплувате от забвението и да доминирате в ситуация, в която до момента сте били аутсайдер. Денят е магичен, повярвайте в силата си и ще успеете. Облечете новите дрехи.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0