Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на конфликти и сблъсъци на интереси, особено ако сте тръгнали с голямата лъжица. Не подминавайте хора с протегнат

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на конфликти и сблъсъци на интереси, особено ако сте тръгнали с голямата лъжица. Не подминавайте хора с протегната ръка, не се знае дали няма да се окажете в тяхното положение. Днес на едно място ще се чувстваме пренебрегнати, а на друго ще пренебрегваме желанията на тези, които обичаме и ценим. В момент на такава неразбория никой няма да е доволен, ще обвинява другите и трудно ще си даде сметка къде е сбъркал. Препоръчва се диета, отказ от амбициозни инициативи и повече съчувствие към околните.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на сърцето, на любовта, на желанието за сдобряване и приемане. Ако не направите всичко в тази посока утре може да се събудите сами. Каквото повикаш такова ще се обади. Дава са милостиня, прави се това, което околните те молят, а не това, което ти смяташ, че им е нужно. Жертвайте част от парите и свободното си време, обгрижете близък или съвсем непознат човек. В следващите два дни сами ще се нуждаете от подкрепа. Навлизате в притеснителен и противопоставящ период. Дистанциите ще се увеличат.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Започнете деня с проява на благотворителност. Не подминавайте протегнатите ръце. Бумерангът се връща. Ще успеете да се справите с хора и ситуации, които в предните дни са ви притеснявали и изкарвали от равновесие. Не започвайте с разправия там, където нещата може да се решат с преговори и взаимни отстъпки. Не употребявайте груба храна и не казвайте груби думи. Почти в края на работното време ще получите предложение, за което ще почерпите. В утрешния ден ще направите изпреварващ и успешен ход.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Намалете изискванията както към другите, така и към себе си. Нищо съществено не предприемайте. Който тръгне с голямата кошница ще се върне с празни ръце и даже кошницата може да му вземат. Опитайте да подновите контакти и връзки, на които сте разчитали и сте се доверявали в миналото. Ще намерите кой да удовлетвори и вашите молби, ако успеете да простите и да направите отстъпки. Денят се свързва със сърцето, с желанието да се погрижим за ближния така както се грижим за себе си. Ще сънувате пророчески сън.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ще имате възможност да се включите в спонсорска програма, да уредите нужните поръчки и кредитиране и да помогнете на близък да излезе от лична и професионална криза. Правят се подаръци и жестове. Направете това, което почувствате със сърцето. Проявете състрадание, постойте край някой, който се нуждае от внимание и личен душеприказчик. Не планирайте аборти за следващите два дни. Не решавайте наследствени и имотни въпроси. Навлизате в рисков материално и физически период.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на човещината, на желанието да помогнеш на някого, без да търсиш отплата. И най-дребните подаръци и жестове ще се оценяват по скалата на сърцето, ще носят успокоение и мир в отношения, които отдавна са излезли от контрол. И една добра дума върши работа, ако финансовото ви положение не позволява да си позволите големи жестове. Всяка проява на внимание и обич ще осигурява стабилен капитал от подкрепа в бъдеще. Противопоказно е да се товари сърцето, да се гонят големи цели и амбиции.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Рисков ден за вас. Очертават се проблеми с документи, попадане в неприятни и проблемни ситуации и низ от случайности, които ще ви свържат с точните хора. Чуждите ще ви помагат повече от своите. Не се претоварвайте и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Не подписвайте нови договори. Предприетото днес с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата. Мислете повече за близките, правете подаръци, проявете състрадание и ще получите такова в труден момент. Утре ще имате по-голям късмет.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на неслучайните срещи. Оставете сърцето да ви води. Сега е момента да посетите тези, които се нуждаят от грижи и които в миналото са се погрижили за вас. Бумерангът на кармичните връзки се връща, въздава правосъдие и дава на всеки това, което е заслужил. Ще се случват събития показващи до каква степен сме хора и доколко сме се овълчили. Вечерта ще получите покана и предложение, които ще ви извадят от застоя и дадат възможност утре да тръгнете по нов път. Планирайте пътувания и срещи на място.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Заровили сте глава в проблеми и работа, отделяте малко време на хората, които обичате. Работата никога няма да секне, но отношенията ви с някого може и да се изчерпят или той просто да си отиде. В днешния ден е от особено значение да проявиш внимание и човечност, да направиш жестовете, които се очакват от теб и да мислиш повече за нуждите на скъпите на сърцето хора. Всичко друго е суета и няма да ви напълни душата. Направете дарение, а ако нямате възможност подкрепете от цялото си сърце нечия кауза. Жестовете се връщат.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес нищо не върви, ако е направено с желание за използване, натиск и голяма амбиция. Особено опасно е да проявявате злоба и агресия. Намерете във всяка ситуация решението, което ще успокои сърцата и въдвори справедливост. Днес молитвите се чуват, но само тези, които са изречени с чисто сърце и намерения. Отложете за утре подписването на нови договори и провеждането на срещи от голямо значение за бъдещето ви. Внимавайте да не нарушите крехкия мир у дома и на работното място. Всяка грешка ще се плаща.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден на сърцето. Включва се каналът на любовта, алтруизма и състраданието. Всичко, което направите нека да е с желание да подкрепите не само своите, но и чуждите благи намерения и инициативи. Днес се плащат дълговете на внимание. Ще получите подкрепа в труден момент, така както в миналото сте я дали. Тече размяна на благодатна енергия. Ако нарушите този канал и позволите на болезнената амбиция да ви ръководи утрешният ден ще ви донесе болка и проблеми. Навлизате в рисков период.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес се връщат вересиите на внимание, правят се подаръци и жестове от сърце. Ще получите някакво особено вдъхновение и в следващите дни ще излезете с чест от неблагоприятна ситуация. Общите усилия на семейството и колектива, с който работите ще донесат ползи. Отделете от времето си за благотворителни прояви. Ден с прочистваща енергетика. Мислите се прочистват особено близо до вода. Всичко, което се предприеме с големи амбиции и желание за печалба няма да донесе очакваните ползи

COMMENTS

WORDPRESS: 0