Хороскопът

Овен 21 март - 20 април   Денят отприщва насъбрани страсти и емоции, води ви към познати и непознати места и подлага на изпитание решимостта ви

Овен 21 март – 20 април

 

Денят отприщва насъбрани страсти и емоции, води ви към познати и непознати места и подлага на изпитание решимостта ви да постигнете нещо наистина голямо. Каквото си пожелаете днес може да го имате утре. Ще ви провокира желанието да изпъкнете и направите впечатление. Не се хвалете и не казвайте големи думи, ако след това няма да последват големи дела. Ще имате успех, ако си поставите по-близки, умерени и лесно постижими цели и се постараете да ги постигнете. Тази вечер сте на прага на неочаквано приключение.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените в първата декада ще срещат силни противници, ще се наложи да вложат цялата си сила и старание за реализиране на личните си проекти. Денят повишава рисковете на всички нива. Обърнете повече внимание на близките и децата. Опитайте да туширате напрегнатите ситуации и да търсите компромисните варианти. Хубаво е да изживеете някакво приключение, но без да поемете излишни рискове. Не взимайте и не давайте заеми. Започвайте само такава работа и дела, които бързо ще приключите.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Опитвате да владеете не само положението, но и амбициите на другите. Бъдете внимателни с документацията, която съхранявате или използвате временно. Това, което днес и утре до обед попадне в чужди ръце ще създаде проблеми и ще ви направи без вина виновни. Вероятно е да ви провокират, да ви подхвърлят кокал оглозган от друг но в луксозна опаковка. Постарайте се да видите истината зад фасадата, зад грима и фалшивите усмивки. Личната ви интелигентност е подложена на проверка от силните на деня.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Започнете деня с проучване на пазари и оферти, с консултации при специалисти и участия в посреднически инициативи. Следобед ще се окажете обект на провокации и интриги. Не лъжете независимо какво ще ви коства. Помолете се, този ден сбъдва благите пожелания. Следете знаците на съдбата. Не се опитвайте да скривате истината или да помагате на някой друг да я прикрива. Ще имате успех в инициативи, спазващи закона. Не бъдете многословни. Колкото по-малко споделяте, толкова по-добре. Неблагоприятно за вадене на зъб.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес и утре Луната е във вашия знак. Пътувайте, уредете срещи и разговори на място. Запознайте се директно с хората, с които ще работите или ще си партнирате във важен и за двама ви бизнес. Вечерта сте на прага на изневери и желания, които ще ви донесат повече неприятности отколкото радост и удоволствие. Бъдете внимателни с документи, пари и ценни вещи. Не се доверявайте на хора, които не познавате добре. Може да ви откраднат и идеите, които прибързано споделяте. Не планирайте командировки.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Намалете темпото и изискванията към себе си и другите. До обед работата ви напредва, но в следобедните часове големите ви амбиции ви излагат на опасност. Желанието да направите впечатление, може да ви провали. Не поемайте излишни рискове, правете всичко така, както сте го планували и уговорили с познати или колеги. Предстои вечер на изневерите. Едно запознанство в момента може да ви разведе и ожени или и двете. До утре на обед не започвайте нищо, на което смятате да разчитате дълго време.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Денят дава възможност да се разберете по всякакви спорни въпроси. Днес и утре Венера е в съвпад с Мекурий, а този аспект отваря душата ви за спонсорски инициативи и ви дарява с нужното дар слово да убедите някой да ви следва и съдейства. Трети лица ще се включат провокативно с намерение да ви дискредитират. Съхранявайте на сигурно място компрометиращи материали, пари и важна документация. Ще ви оглеждат и подлагат на проверка не само способностите, но и лоялността ви. Предстои подписване на изгоден договор.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Труден ден за родените в първата декада. Където и да отидете ще ви критикуват и провокират. Ще се наложи да се съобразявате с хора, които няма да се съобразяват с вас. Шефовете ще ви критикуват, а колегите ще водят компроматна игра. Не бъдете многословни, не влизайте в пререкания, особено с шефовете. Днес и утре съдбата сбъдва благите пожелания. Концентрирайте се максимално над това, което искате да постигнете. Помолете се. Действайте със свои средства и на свой терен. Вечерта вървите към изневери.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на пробив за родените в първата декада. Грешките и заблудите на другите, работят във ваш интерес. Започнете такава работа или проект, които ще приключите до утре. Не се захващайте с нещо голямо. Днес се работи на парче и веднага се взимат или дават парите. Вероятно е повишение или предложение, което ще си струва. Водете преговори, не се давайте без бой. Днес и утре съдбата ви дава повече шансове отколкото предполагате. Не се хвалете много, за да не провалите важна работа в последния момент.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Приемайте случващото се със смирение. Денят може и да не започне по правилата, но пък ще завърши по вашите, ако се постараете, ако сте в час с промените и не коментирате излишно свои и чужди действия. Съхранението на тайните е от съществено значение. Застраховайте се по всички линии. Не оставайте без контрол работи и дейности, които ви обезпечават, защитават и носят доходи. Следобед може да се договорите за неща, които са били обект на конфликти и интриги. Помолете се. Сбъдват се благите пожелания.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес и утре интересите ви ще се сблъскат челно с позициите на тези, от които зависите. Ще ви предлагат неадекватни условия и договори, ще чувствате прикрит и открит натиск. Не се доверявайте на всеки. От особена важност е да контролирате и пазите поверителна информация. Който се разприказва ще си търпи последствията, ако засегне нечии интереси. Стопирайте и желанието да се похвалите, особено ако нещата не са станали факт и рибата е още в морето. Не унищожавайте важни бележки и квитанции.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Започвате деня с приятни и неприятни разкрития, които ще увеличат или намалят установените във времето дистанции. Погледнете обективно на всичко, което се случва. Съдбата ви дава знаци с кого и накъде да вървите. Ако не се съобразите ще имате неприятни изживявания през уикенда. Днес природата и всичко наоколо реагират особено чувствително на всичките ни действия и думи. Пожелайте си нещо на глас и ще го имате. Не забравяйте, че злите пожелания се връщат като бумеранг. Благоприятен ден за операции на вени.

COMMENTS

WORDPRESS: 0