Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на рискове, на затъмнения в програмата и общуванията за родените в третата декада. Не е време за недоволство. При

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на рискове, на затъмнения в програмата и общуванията за родените в третата декада. Не е време за недоволство. Приемайте със смирение случващото се. Придържайте се към кодовите дадености на нашето племе – твърдост и търпение. Така ще устоите на натиска, който ви се оказва и ще намерите начин да изчакате търпеливо развитието на ситуациите, които още утре ще ви донесат предимство. Този ден ще ви разкрие неподозирани истини. Случващото се залага болезнено една нова програма за бъдещето ви.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Осъществете по най-бързия начин контактите и връзките, от които зависят бъдещите ви инициативи, пътувания и бизнес дела. Обадете се на близки, колеги и приятели в чужбина. Сондирайте и уеднаквете мненията и действията си по въпроси от взаимен интерес. В следващите два дни ви предстоят остри сблъсъци на амбиции и позиции. Натискът върху вас ще върви както по професионална, така и по семейна линия. Препоръчва се уединение и размишление, а не търсене на съвети и консултации.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Получавате свежи идеи, намирате начин да излезете от конфузна и задържаща ситуация. Събраните от тук и от там информации помагат да сглобите пъзела. Символ на деня е жерава излизащ от облак. Стават ви ясни някои подробности, за които не сте си давали сметка. Почти болезнено ще почувствате какво се случва с хората, с които сте свързани по линия на сърцето или ума. Това е един от дните, в които разкриваме истинския смисъл на връзките си.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Бъдете внимателни с техника и транспорт, пазете си документацията, вадете си дубликати от договорите, които сключвате и не оставайте без надзор обектите на личния ви интерес. Ще почувствате болезнено къде са слабите ви места, към кого и какво трябва да се насочите и от кое да се откажете. С някакво шесто чувство усещате какво се случва с много близък човек. Ден на телепатичните контакти. Вярвайте на сетивата. Интуицията ви се изостря, а това ще помогне да навържете с лекота получените информации.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Занимавайте се спокойно с личните си задачи. Този ден ще попълни празнините в знанията и отношенията, ще помогне още утре да направите голяма крачка напред в работата и деловите връзки. Не губете време, обадете се на покровители и приятели в чужбина. Направете уговорки и заявки за предстоящите инициативи. Този ден разкрива истинската ни същност, както и смисълът на отношенията ни с околните. Ще ви станат ясни някои игрички и завоалирани действия, но и вашите намерения някой ще разкрие.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден за любов уединение и смирение. Приемайте спокойно всичко, което си случва. В момента се залага нова програма за бъдещото ни развитие, а това изисква да се отворим към света наоколо, да се опитаме да разберем, приемем и осмислим чуждата гледна точка. Осъществете контакти с чужбина, рекламирайте се по всички възможни начини. Ще почувствате с особена сила кой от какво има нужда, а и вашите потребности ще станат ясни за тези, които ви приемат и обичат. Само не бързайте да разкривате картите си пред враговете.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на повече рискове за родените в третата декада. Трудно сдържате напора на чувствата. Емоционалната ви реакция изпреварва действията на ума. Може да кажете и направите нещо, с което да излезете от една рамка и отношения и да влезете в други. Дано сте подготвени за промените, които предстоят. Ще почувствате особено болезнено къде са вашите хора и откъде бързо трябва да се бяга. Решенията, които взимате ще променят из основи начина ви на живот. Сънищата ви показват с какво трябва да се приключи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Дълбоко интуитивен и пророчески ден. Всичко, което ви хрумне е добре да се реализира. Ако мислите за някого упорито, той непременно ще ви се обади. Разстоянията нямат значение. Вероятно е да се сближите с тези, с които времето и проблемите са ви раздалечили. Чакайте обаждане и предложение от чужбина. Сега е момента да се осъществят връзки с нови бизнес партньори. След десетина дни ще получите това, което днес си пожелаете и поръчате. Ден на неочаквано озарение и прозрение за истински правилната посока.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Денят концентрира енергията ви към точно определени и важни за вас задачи и отношения. Ще ви просветне, ще откриете изход от кризата или от проблемната ситуация, в която се намирате. Днес нищо не е случайно. Отворете се към света, доверете се на сетивата и на усета си за нещата. До вечерта ще направите нужните контакти, които в следващите дни ще отпушат личната ви и творческа инициатива. Сменете с любов и разбиране негативното усещане към някой, който ви е подвел. Намерете и изтръгнете корена на проблема.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Подложете на анализ и преоценка отношенията си с някого. Не тръгвайте с голямата кошница на надеждата и амбицията. Денят изяснява позиции и стремежи, подава информации, които ще ви затормозят първоначално, но в последствие ще ви улеснят в действия и преценки. Родените в третата декада да не правят прибързани стъпки и изказвания. След три дни нещата ще се преобърнат, ще имате повече възможности и шансове да се наложите и спечелите предимства. Днес не е време за недоволство.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

В момента съдбата залага новите капани, подготвя ни за мъчителен преход към нови условия и отношения. Още утре ще бъдете затруднени в намерения и действия, ако в днешния ден не се опитате да стопите дистанциите, да смирете недоволството и да простите някому, вместо да задълбочавате конфликта. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Получавате залпово озарение и просветление как е добре да се постъпи в дадена ситуация. Дано конкурентите не ви изпреварят. Чакайте обаждания и покани от чужбина.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Плувате спокойно и успешно във водите на интуицията. Ще разрешите важен спор, проблем или неприятна ситуация. По някакъв свръхсетивен път ви идват нужните думи, знания и решения на болезнените проблеми. Ще почувствате с кожата дори, че нещо се случва с близък. Може да ви се обадят с важна вест и покана. Обадете се и вие на приятели и близки в чужбина. С лекота ще решите проблем, който отдавна е назрял и ви мъчи. Уредете си творчески срещи. Ще говорите убедително и ще получите каквото ви е нужно.

COMMENTS

WORDPRESS: 0