Хороскопът

Овен 21 март - 20 април   Енергийният ви потенциал достига високи нива. Може да постигнете много, но и да се провалите, ако не направите честно

Овен 21 март – 20 април

 

Енергийният ви потенциал достига високи нива. Може да постигнете много, но и да се провалите, ако не направите честността своя политика. Бъдете верни на принципите си, на дълга към родителите и децата. Отделете време за нуждите на семейството, а не само за професионалните си дела. Това, което днес изпуснете от контрол утре ще контролира живота ви, ще ви кара да променяте плановете си, да правите много повече жертви и разходи. Поплачете, ако ви се плаче, зарадвайте се истински, ако нещо ви развълнува приятно.

 

 

Телец 21 април- 20 май

 

Добре е да се пътува, да се уреждат директни срещи с тези, с които ще вървите напред в бизнеса и в обществото. Сключените договори ще са дълготрайни, особено ако се базират на старите споразумения и делови контакти. След добре свършената работа си починете. Това е единственият ден в този месец, в който храната се изгаря изцяло в организма ни. Няма да напълнеете независимо колко ще изядете. Този ден помага да постигнете идеала и да получите идеалните оферти и условия при договаряния.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

И за вас този ден ще донесе повече придобивки и възможности за личен и духовен напредък. Работата ви ще потръгне, ще се преподпишат споразумения, ще успеете да си върнете позиции, които в миналото сте загубили. В живота ви навлиза добрата случайност. Срещите ви носят успокоение и защита за бъдещето. Търсете нови връзки и познанства, задълбочете създадените и се опитайте да подновите разговори прекъснати по независещи от вас причини. Днес диетите са противопоказни, хапнете си на воля.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес и утре в живота ви може да настъпят промени, за които сте се постарали или не сте имали намерение да правите. Доброто и злото водят тежки битки в живота ви. Ще се измъкнете от една неприятност, но може да налетите на друга. Изискването е за честна и открита политика. Не се страхувайте да влезете в битка за защита на свои и приятелски интереси. И независимо какво се случва бъдете принципни и не се отмятайте от обещанията си. Ден за хубаво похапване, нищо няма да ви се залепи. Доставете си радост за сетивата.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес диетите са противопоказни. Наблегнете на млечните продукти. Не се ограничавайте и в личните контакти. Проведете срещите, от които ще очаквате много в бъдеще и по някакъв начин ще захраните собствения си бизнес и лична инициатива. Може да получите изгодни оферти от две места. Не отклонявайте предложения. Опитайте да се напаснете на всичко, което животът и другите ви предлагат. Днес от храстите на случайността изскача вашият заек на късмета. Пътувайте, оглеждайте се, действайте активно.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Денят дава шанс да се свържете с качествени хора, да получите отдавна чакани оферти, доставки и предложения. Лагерите се оформят. Не пропускайте да се внедрите в средата, в която се чувствате на ниво или с нечия помощ може да вдигнете нивото. Личната ви компетентност ще бъде подложена на проверка по различни канали. Водете принципна политика. Защитете позициите на хора, които смятате за свои истински приятели, лоялни и надеждни работодатели. Ако останете пасивни ще излезте от играта. Позволете си хубаво похапване.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес и утре сте под голямо напрежение. Няма да минете без взимане на важни решения, след които няма връщане назад. Не си позволявайте лъжи и завоалирани действия. Ще успее честната политика, дори и в положения на неравностойност, лъжи и подигравки. Водете открит бой. Сега е момента да тръгнете към тези, които чувствате близки и приятели. Прекратете връзките с хора, които ви вредят и разболяват. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Вслушвайте се в желанията на тялото.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Един силен и успешен за вас ден. Ще успеете да постигнете замисленото, да привлечете погледите и да спечелите една битка, която в миналото е била провалена поради ваша или чужда вина и несъобразителност. Доверете се на инстинктите си, не се страхувайте да проявите чувствата си в точния момент. Ще имате поводи за усмивки и сълзи. Ще получите нещо мечтано и обещано и ще прекратите тава, което ви мъчи. Ден за хубаво похапване след добре свършената работа. Немерете време за всичко и за всички.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден с много варианти на избор, което може и да ви забави, стресира или отклони от важните за вас посоки. Не се разпилявайте. Дайте си сметка кое е важното в живота ви, кое може да се форсира или да се остави на заден план. Срещите ви в момента са от решаващо значение за избора ви след няколко дни. Може да се сбогувате с един и да тръгнете към друг партньор или приятел. Проявете максимално творческата си активност. Изискването е да не отстъпвате от принципите си и от позициите, които много са ви дали. Хапнете, днес не се пълнее.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените около 1 януари ще бъдете притиснати от повече проблеми и задачи, с които трудно ще се справят. Ще се наложи да водите тежки битки за лична самостоятелност и професионална перспектива. Днес лагерите в живота ви се оформят. Вземете решение за пътя напред, независимо какви жертви ще трябва да направите. Не се страхувайте да водите битки, без тях няма да имате и победи. Сега е момента да подкрепите каузата на тези, които смятате за близки и чиято позиция ви се струва правилна и значима.

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден на благодатни промени, на пътувания и срещи, които ще дадат нови и благотворни насоки не само на работата, но и на личния ви живот. Ще има прегръдки и усмивки, няма да се размине и без сълзи и дано са от щастие. В момента правите пробив, трасирате пътя на новите си успехи и постижения. Не ламтете за много и ще получите достатъчно. На пътя ви застават хора, които ще ви помогнат да продължите напред стабилизирайки положението ви в бизнеса и в обществото. Водете принципна политика. Не е време и за диети.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на напредък и постижения. Съзнателно или не напипвате вярната посока, срещате се с точните хора и се споразумявате по важни общи въпроси. Водете се от инстинктите, яжте каквото ви се яде и не се ограничавайте. Днес не се пълнее. С лекота ще постигнете желаното примирие у дома, а на работното място ще получите важна и приемлива оценка и предложения. Отстоявайте убеждения и идеали. Не правете компромис със съвестта и разбиранията си. Бъдете сигурни, че ще ви забележат, привлекат и оценят.

COMMENTS

WORDPRESS: 0