Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ще ви се иска да се похвалите какво имате, можете или сте на път да придобиете. Това може да ви донесе неприятности.

Овен 21 март – 20 април

 

Ще ви се иска да се похвалите какво имате, можете или сте на път да придобиете. Това може да ви донесе неприятности. Останете си в свойска и приятелска среда. Не влизайте в разправии и не се опитвайте да оправяте света. Ден на голямото суетене. Ще се изприказват празни приказки, след които няма да последват големи дела. Сега е момента да посетите капацитети в областта, в която не може да се справите сами и имате нужда от квалифицирана помощ. Препоръчват се разговори на четири очи.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Където се съберат много хора днес ще има и повече проблеми, разправии или напразно суетене. Няма да свършите никаква работа и няма да получите удовлетворение от публичните си действия и инициативи. Денят се свързва с блатото и с напразните усилия на амбицията. Но в любовта нещо важно ще се измъти. Ще оправите отношенията си, ще се чувствате обичани и оценени и ще се радвате на личен комфорт. Нищо ново да не се предприема. Утрешният ден ще коригира всяка програма направена днес.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Най-добре ще направите, ако нищо не избирате, ако останете където сте и не предприемате рискови действия. Още утре ситуацията ще се промени във ваша полза и интерес. От значение в днешния ден е да направите връзка със специалист в областта, в която имате проблем или ще се изявявате утре. Всяка консултация получена без много шум и афиширане ще ви е от полза. Внимавайте на кого се доверявате. Въздържайте се от участия в колективни мероприятия.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Творчески и продуктивен ден за родените в третата декада. Получавате съвет от капацитет, дори и да не сте го търсили. Сами може да дадете някои съвети, за които добре ще ви се плати или в бъдеще ще получите предложения за работа. Не е без значение с кого си пиете питието и обсъждате битието. Не позволявайте на странични и непроверени хора да влизат в личната ви вселена. Не е ден за социални контакти и изяви пред голяма аудитория. В следващите два дни ще имате повече натоварване и проблеми отколкото предполагате.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Съветът е да не се хвалите много в днешния ден, да не привличате погледите нито с усмивки, нито със сълзи. Не споделяйте свои и чужди тайни и намерения. Планирайте за следващите два дни важни инициативи, които ще ви изкачат на върха на постиженията и славата. Бъдете сигурни, че това, с което не може да се справите днес утре ще бъде свършено, уредено или заплатено от друг. Бъдете избирателни във връзките и успехът ще ви следва. Не участвайте в публични изяви и сбирки. Може да се очакват провокации.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Почивайте повече, въздържайте се от активна дейност и от срещи на екипа, с който работите или в който се изявявате. Ще настане голяма говорилня и никаква работа няма да се свърши. Полезно е в днешния ден да давате консултации на четири очи или да търсите такива от капацитети в интересуващата ви област. Това, за което се споразумеете двустранно ще даде възможност в бъдеще да се сключат изгодни договори. Ден за размисъл и обсъждане на проблемите в тесен кръг. Нищо ново да не се започва.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за среща с учителите, за консултации и проучвателна дейност. Някой ще си намери ученици или последователи, но не и чрез контакти в социалните мрежи. Нещата стават добре с познати. Това, за което се разберете днес с непознати утре няма да е актуално. Постарайте се да уредите семеен проблем. Свършете каквото ви молят. В следващите два дни ще имате доста грижи, натоварването ви ще се увеличи, а и стара болка отново ще се появи и ще ви измъчва. Не планирайте вадене на зъб до Гергьовден.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Чудесен ден за родените в третата декада. Докато другите спорят, надприказват се и си губят времето в конфликти вие тихомълком ще си свършите работата, ще постигнете каквото ви е нужно, ще се радвате на заслужено или откраднато щастие. Все пак малко повече въздържание ще ви е от полза. Неравностойните любовни връзки днес може да ви изложат или вкарат в капана на допълнителните и непланирани разходи. Бъдете пределно икономични в думи и дела. Не взимайте и не давайте заеми.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Не позволявайте да ви товарят с несвойствени задачи. Стойте далече от всякакви социални контакти и нови запознанства. Не е изключено да ви се натрапи присъствие, от което трудно ще се отървете, ще си загубите времето и ще направите непланирани разходи. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне по правилата, ще ви донесе късмет, пари и лично удовлетворение. Подписаните на 4-5-и договори ще ви носят късмет и печалби. Не бързайте в нищо и за никъде. Проведете разчистващи и прочистващи процедури.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Препоръчват се срещи с проверени в годините хора. Търсете и консултации със специалисти, които са ви препоръчани. Срещите и запознанствата с нови хора ще ви създадат само проблеми и неприятности, а уговорките с познати и приятели ще ви помогнат в труден момент. Навлизате в неприятни отношения в следващите два дни. Ще трябва да вложите цялата си сила, талант и амбиция, ако искате да спечелите и да сте в час с настъпващите промени. Информирайте се за важното по различни канали.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Бъдете икономични в думи и дела. Не планирайте големи покупки и разходи, които не може да си позволите. Има вероятност да влезете в ограбващи отношения в желанието да изпъкнете и да се представите пред публика. Колкото по-малко се афиширате, толкова по-добре. Ден на голямата говорилня. Не участвайте в социални или политически инициативи. Не е ден за старт на нови работни проекти, за подписване на нови договори и за срещи на високо ниво. Днес печели грубият материализъм, чиито хватки не владеете на ниво.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Проведете срещи и направете нужните проучвания във важна за вас посока. Посетете специалист, търсете конфеденциални разговори, а не участия в съвместни делови и творчески инициативи. Уговорките направени в по-тесен кръг ще тръгнат успешно още в следващите два дни, а това, което се афишира ще стане обект на конкурентна атака. Бъдете разумни. Планирайте програмата си за следващите два дни, които ще отприщят като пълноводна река личния ви ентусиазъм и професионални възможности.

COMMENTS

WORDPRESS: 0