Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Днес колелото на съдбата ще се завърти. Някой ще изплува от забвението, но друг със сигурност ще полети към низините

Овен 21 март – 20 април

 

Днес колелото на съдбата ще се завърти. Някой ще изплува от забвението, но друг със сигурност ще полети към низините на личната и професионална кариера. Бъдете особено внимателни. Не предприемайте рискови ходове и се застраховайте по всички възможни начини в положенията, в които усещате някакъв натиск или проблем. Насочете вниманието си към външния си вид, проведете някои разкрасителни и възстановителни процедури. Полезните вещества лесно се усвояват. Дано усвоите и някой добронамерен съвет.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Посветете по-голяма част от деня на разкрасителни и лечебни процедури. Полезните вещества днес лесно се усвояват. Може да получите нова информация на неочаквано място и при обстоятелства, които изискват адекватна реакция. Възползвайте се бързо от всичко научено и проучено. Имате два дни, в които ще постигнете максималното, ще се изкачите към върха на постиженията и славата и ще си върнете загубени в миналото позиции. Предстоят рокади, които ще ви отведат към поредния връх в кариерата.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на трансформации и победи, на неочакван шанс и възможност да постигнете нещо непостижимо преди. Денят размесва картите, вади на показ грешките и прегрешенията на конкуренцията и дава шанс да дръпнете напред. Лесно се усвояват полезни продукти, храни и кармични уроци. Правите силен ход след осмисляне на проби и грешки. Не бива да нервничите. Бъдете сигурни, че проблемите ще се разрешат, ще се появят стимулиращи и подкрепящи каузата ви фактори. Намерете време и за лечения.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

В желанието да имате много може да останете без нищо. Тенденцията е да губите предимства, да ви отмъкват под носа договори и поръчки. Законът ще ви гледа под око. Спазвайте правилата, търсете силен и широк приятелски гръб, зад който да се скриете и защитите от нападките на конкуренцията. Проведете прочистващи и лечебни процедури. Тествайте нов козметичен продукт и отделете повече време за здравето си. Не се пресилвайте с тежка физическа работа. Родените във втората декада може да преживеят стресови ситуации.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Реагирайте на всяка нова информация, търсете странични пътища за реализиране на проектите си. Денят е магичен, може да се постигне повече от намисленото и обсъденото в предните дни. Опитайте да се напаснете на промените, реагирайте изпреварващо във всяка ситуация, в която шансът ви дава по-добри варианти за развитие и напредък. Денят дава възможност да се освободите от тежестите на миналото преди да поемете по нов път. Не се отказвайте от предложения и покани. Тествайте нови продукти.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на втория шанс и на възможността да възродите стопирани дела и проекти. Но на първо време се заемете със себе си, посетете център за разкрасяване и релакс, облечете новите дрехи и бъдете готови за благоприятна промяна, предложения и покани, които ще стимулират личната ви инициатива. Денят пренастройва амбициите, дава възможност да се синхронизират действията на семейството, близките и колегите и да се излезе с общо решение и програма за действие в следващите дни.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Искате или не, но днес ще се наложи да вземете болезнени решения, които може да променят из основи живота и бъдещето ви и това на фамилията ви. Не рискувайте, бъдете особено внимателни в думи и дела. Съдбата завърта своето колело. Някои планове и амбиции може да се сринат, а други да се възродят. Действайте с подобаващо чувство за справедливост и се нагодете на нуждите на момента. Отнесете се спокойно към възникналите проблеми. Те носят в себе си и правилното решение.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на скачените съдове. Един ще се изпразни, друг ще се напълни. Обменят се информации. Ще се намери изход от положения, които от доста време са зациклили или излезли от контрол. Обърнете повече внимание на това, което днес ще донесе неприятни изненади. Не е изключено след време точно то да стане основно ваше притеснение, грижа или надежда. Търсете нови информации и консултации по важните лични и здравословни проблеми. Кръвта се обновява, мислите текат гладко. Решение за всичко ще се намери.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Покрай работата и отговорностите е добре да намерите време и за себе си. Подходящ ден за оздравителни и разкрасителни процедури. Тествайте нова козметика. Подават се информации и предложения, които може да ви извадят от периода на нерешителност и зацикляне и да ви вкарат в една много по-успешна и благотворна програма. Прекратете губещи отношения. За утре планирайте среща на екипа и преговори с клиенти. Може да бъдете спонсорирани. Някой оглежда и се впечатлява от работата ви.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес и утре сте във вихъра на предложения и възможности, които може да работят за чужда кауза използвайки личния ви потенциал, знания и умения. Внимавайте с кого и за какво се обвързвате. Заемете се с лечения. Не оставайте нито един проблем висящ поради липса на време. Появяват се опасни дразнители и конкуренти. Вероятни са изневери. Ще се ядосвате и качвате кръвното. Една неочаквана информация и среща ще ви представи нещата, на които вярвате и се надявате в нова светлина. Контролирайте емоциите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Чакат ви два силни, успешни и творчески дни. Днес по дрехите ще ви посрещат, а по ума ще ви изпращат. Никъде не отивайте неглиже. Потърсете съвет от дизайнер и стилист за подреждане на офиси, за представяне на продукция и проекти. Чуждите умения и дарби ще се съгласуват с вашите и нещата ще се получат. Вървите към ценно съдружие и възможност да създадете или да се внедрите в престижен екип. Ден на колелото. Губещите вчера днес ще стигнат върха. Да му мислят тези, които лежат на стари лаври.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

И най-дребната информация, получена днес ще ви отвори очите, ще се окаже търсеното звено или част от пъзела, който редите отдавна. Ще разберете нещо важно и значимо за развитието на личните си и професионални връзки. Тенденцията е да получите и спонсорска закрила до два дни или да уредите нужните за пътуванията и работата ви документи. Отнесете се спокойно към възникналите проблеми. В петък вече ще сте ги решили и ще дишате по-свободно. Денят е магичен, всичко може да се подреди и нареди.

COMMENTS

WORDPRESS: 0