Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Не планирайте тежки физически натоварвания в днешния ден. Бъдете избирателни към видовете работа и отговорностите, ко

Овен 21 март – 20 април

 

Не планирайте тежки физически натоварвания в днешния ден. Бъдете избирателни към видовете работа и отговорностите, които поемате. Не се препоръчва активна и амбициозна работа. Поспрете, огледайте се. Опитайте да разберете кой от какво се нуждае у дома и на работното място. Подкрепете нечия инициатива, направете едно добро дело. Символ на този ден са чашата и сърцето. Ще ни се наложи да изпием горчивата или сладка чаша на отхвърлянето или приемането. Не правете това, което не искате да ви се случи.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ако в този ден получите неочакван подарък, направете и вие такъв. Включва се космическият канал на любовта. Може да станем с една идея по-добри и да се решим на крачка, която ще носи ползи не само за нас и близките, а и на съвсем чужди хора. Такъв подход ще помогне да се работи и действа екипно с полза за всички участници в играта. Не влизайте в конфликти и скандали на никаква цена. Намерете пътя един към друг. Не товарете сърцето с обиди и разправии. В 15ч. 21 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Телец.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Не бързайте. Първите часове на деня ще ви предложат повече трудности и негативизъм. Родените в последните дни на зодията действат прекалено амбициозно и може да отблъснат хора, които биха им помогнали. Правете това, за което ви молят, направете някому желан подарък. До вечерта може да получите знаци на обич и признание, на който не сте се надявали. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. В следващите два дни видими и невидими ръце ще ви подкрепят и върнат жестовете.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Заредете се с повече състрадателност и съпричастност. Ако се скарате с някого после много трудно ще се сдобрите. Този ден поставя на изпитание лоялността и чувствата ни един към друг. Родените в първата декада са в по-трудна ситуация на избор. Търсете начин за помирение и разбирателство. Не започвайте първи скандала и не се включвайте в игри и машинации на дребно. Точно днес не стартирайте проект и работа, на които ще залагате в бъдеще. Амбициозните дела може да зациклят. Щадете кръста и бъбреците.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на победа на мъдростта над ума и чувствата. Погледнете всяко трудно положение в живота си от по-високо и от друга гледна точка. Може да промените мнения и намерения и да намерите соломоновското решение в една привидно неразрешима ситуация. Не си позволявайте прояви за злоба и агресия. Завистта ще ви вкара в кръгове на изпитания и загуби. Съвършено противопоказно е днес да се товари сърцето, както с тежка физическа работа, така и с тежки мисли и агресивни чувства към някого и нещо.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Намалете темпото и изискването към себе си и другите. Намерете време за приятелски и роднински посещения на добра воля. Съдбата ще зачете всеки жест на внимание и обич. Прояви на агресия и злоба водят към падение и раздели. Добре е да се участва в спонсорски и дарителски инициативи. Така сами може да привлечете благодетели и надеждни партньори за бъдещето. Дава се милостиня, правят се подаръци от сърце и се засвидетелства почит към тези, които са ви подкрепили в миналото.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не прехвърляйте задължения и отговорности на някой друг. Посетете родителите си. Обадете се на приятели изпаднали в нужда. Ден, в който молитвите се чуват. Сбъдват се благите пожелания. Съдбата обрича на забвение тези, които искат и претендират много. Никъде не отивайте без подарък. Следобед Луната навлиза във вашия знак. Отварят се нови пътища и възможности, които ще ви извадят от старата среда и вкарат в нова, която ще изисква много повече натоварване и труд. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Бъдете там, където ви води сърцето, обещаната но недовършена работа и услуга. Смирете амбицията. Ще получите много повече отколкото предполагате, ако постъпите с разбиране и съпричастност към проблемите и болките на околните. Сега е момента да се правят дарения и да се провеждат спонсорски инициативи. Сами може да се включите като нуждаещ се в подобни кампании и да спечелите желаната субсидия. Не яжте груба харна и не казвайте груби думи. Днес молбите се сбъдват, всичко ще се нареди изгодно за вас.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Труден ден за родените в последните дни на зодията, особено ако си поставят високи цели. Денят изисква смирение, аскетизъм и влизане в положението на околните. Бъдете съпричастни към болките и нуждите на тези, с които ви сблъсква живота. Правете това, за което някой ви моли, а не това, което смятате, че му е нужно. Бъдете снизходителни към грешките на колегите. И вие може да се изложите в дадена област. Ако мислено визуализирате с подробности, това което искате да постигнете ще го получите скоро.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Денят сбъдва благите пожелания и молитвите, които отправяме с чувство на разбиране и любов. До обед може да се надявате на подкрепа от съдбата и на покровителство при разрешаваното на спорни въпроси. Следобед навлизате в неблагоприятен период изискващ временно да се отдръпнете, да дадете път, да се погрижите за нечии интереси и да спонсорирате нечия кауза. Не влизайте в рискови отношения, спазвайте закона и не се товарете с тежка физическа работа. Очертават се проблеми с кръста и бъбреците.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Навлизате в тридневен силен период, в който длъжници ще ви се издължават, приятели ще протягат ръка, а близките ще проявяват разбиране към личните ви желания и стремежи. Каналът на любовта и съчувствието се отваря. Сега е момента да направите подарък на човек когото обичате и за нещо сте му благодарни. В момента се получава по заслуги от миналото. Ще разберете кой как оценява направените от вас жестове. Коригирайте подхода, смирете амбицията, простете на тези, които са ви засегнали волно или неволно.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Не тръгвайте на път, ако у дома има нужда от вас. Родените в последните дни на зодията са в по-трудна позиция. Ще се наложи да правите избор, с който ще дадете незаслужени предимства на един, а ще пренебрегнете друг. Намерете средния път и вариант, в който всички да са доволни. Може да ви коства повече усилия, загуба на време и пари, но всичко в живота и работата ви ще се подреди. Не тръгвайте с голямата кошница на амбицията. Покажете чувствата си, поплачете си. Дистанциите се стопяват. Ще почувствате облекчение.

COMMENTS

WORDPRESS: 0