Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Денят може да започне с нещо неприятно. Контролирайте емоциите и простете на тези, които са ви обидили. Към обед всич

Овен 21 март – 20 април

 

Денят може да започне с нещо неприятно. Контролирайте емоциите и простете на тези, които са ви обидили. Към обед всичко намира разрешението и обяснението си. Този ден се свързва с фонтана от преливаща енергия и оптимизъм. За всичко ще се намери място, време и решение. Ще се сближите и доближите до хора и позиции, които ще ви заредят с вдъхновение и надежди за бъдещето. Чудесно е, ако в този уикенд направите първата копка на свой обект, нов дом, офис или друга дейност и строеж.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Тежко начало на деня, особено за родените в първата декада. Ще има опити да ви провокират и вадят от равновесие. До обед не започвайте нищо ново. Заемете се с работа в градината. Посетете пазара, купете домашен любимец на детето. Хубаво е да се обърнете към усвояване на по-духовна храна. Прекалените амбиции в този ден водят до невралгии. Необходимо е прочистване от чернотата наоколо. Ограничете контактите, насрочете за следващите два дни важните си делови и лични срещи. Тази вечер късметът ви ще се върне.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Не бързайте за нищо и за никъде. До обед го давайте по-лежерно. Отложете пътуванията за по-късно, проведете някои прочистващи и разчистващи процедури. Следобед в живота ви се появява някакъв особен лъч надежда, светлина или вдъхновение. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Чудесно е в момента да се започне строителство, ремонтна или довършителна дейност. Препоръчва се активен отдих. Всички сили да се насочат към подобряване на условията на работа и живот.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят започва с опити за въздействие както от ваша страна към другите, така и обратно. Всеки се опитва да се наложи при взимане на важни решения. Адреналинът се покачва. Отложеното за следобед ще мине много по-добре и ще сплоти семейството. Намирате това, което ви липсва. Реализирайте отдавна подготвен проект. Пътувайте, започнете ремонти на вилата и в новото ви жилище. Представете си възможно най-ярко това, което искате да постигнете, и то ще започне да се реализира с ваша или без ваша помощ.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден за разчистване на сметки и терени, за преместване в ново жилище, за ремонтни и възстановителни дейности. Не започвайте отрано с притесненията. До обед не се напрягайте с несвойствена работа. Контролирайте чувствата. Дайте възможност на някой друг да се изяви, да работи за ваша сметка на ваш обект или имот. Отложете за следващите дни новите инициативи. В момента е важно да си подредите къщичката, да направите стройна план-програма и да се заемете с всякакъв тип благоустройствени дейности.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Не започвайте деня с големи претенции и не притеснявайте околните с изисквания, които трудно ще удовлетворят. Към обед всичко ще става по лесния начин и няма да ви коства толкова усилия. В този ден може да намерите тайни и явни източници на сила. Нищо не е без значение. Реагирайте на покани и обаждания. Може би това, което отдавна търсите, идва като предложение тази вечер и в следващите два дни ще се реализира и ще ви донесе късмет. Ден и за активен отдих. Енергията ви блика като фонтан.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Трудно начало на деня с проблеми при пътувания и закъснения, които ще ви изнервят. Но следобед навлизате в силен и творчески период и по някакъв начин намирате себе си. В момента е много благоприятно да се местите на ново място или в нов офис, да започнете освежаващи ремонти, нови строежи и производства. Денят носи в себе си стихията и желанието да се живее по-добре, да се заемем с благоустройствени дейности и да направим крачка към самостоятелен живот и дейност. Девизът е съзидание и градеж.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Труден ден. Започвате с неразбирателство в каква посока да се тръгне. Ако не контролирате емоциите, скандалите са неизбежни. Ще получите някакви неприятни сигнали и обаждания, които ще ви извадят от равновесие и ще променят плановете ви. Ще се окажете въвлечени в чужди проблеми и разправии. С напредването на деня енергията ви нараства и поне с някои от делата ще се справите. Но каквото отложите за утре, ще мине много по-добре, ще ви донесе радост и приятни моменти. Щадете сърцето, не се напрягайте излишно.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ще се товарите или ще ви натоварят с много отговорности. Не поемайте ангажименти към приятели, за да не си докарате неприятности у дома. Свършете каквото сте обещали. Следобед навлизате в период на ремонти, възстановителни и строителни дейности. Започвате да работите и по проекти приети в предните дни. Препоръчва се медитация над кармата на рода. Нищо не е без значение. Случващото се в момента ще покаже къде е точното ви място и как да се изчистят проблемите в семейството.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Не ставайте рано, поспете, не насрочвайте за сутринта важни срещи и пътувания, особено ако чувствате някакво неудобство. Следобед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До три дни ще извоювате позиции и преимущества, които ще ви помогнат да подобрите материалното си положение. Съдбата ви дава знаци, показващи откъде ще дойде най-важната и благоприятна вест или предложение. Денят определя нова насока в живота ви, затова е много добре да се преместите на ново място. Започнете ремонти.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Труден ден за родените в третата декада. Важното отложете за следобед. Нищо да не се прави прибързано и без необходимото съгласие на близките и хората, от които зависите. Не е нужно никому нищо да доказвате или да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би в нещо се заблуждавате или са ви подадени фалшиви сигнали. Концентрирайте се над преките си задължения и не се нагърбвайте с нови. Отложеното за утре ще носи удовлетворение и радостни мигове с близки и приятели.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

До обед го давайте по-лежерно, но за следобед ви е приготвена пълна програма от промени, задължения и преустройства у дома. Ще се доближите до тайни и явни източници на сила. Внимавайте с кого и с какво ви сблъсква съдбата. Следете знаците по пътя си. Нищо не е случайно, а грешките ви и отбивките от пътя ви водят при точните хора. Ако започнете нещо несъзнателно, продължете го. Ако не отворите сетивата си, утре ще бъдете затрупани от задълженията и нуждите на околните, а за вашите желания никой няма да попита.

COMMENTS

WORDPRESS: 0