Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Силен ден за вас. До обед играете по правилата, сключвате точни и равностойни договори и давате предимство на хората,

Овен 21 март – 20 април

 

Силен ден за вас. До обед играете по правилата, сключвате точни и равностойни договори и давате предимство на хората, които искат да работят и влязат във връзка с вас. Следобед започвате да играете една идея по-нетолерантно, взимате повече за себе си и поставяте околните пред свършен факт. Самочувствието ви нараства, но заедно с това губите точна представа за ситуацията. Хората, които дистанцирате и нараните днес утре ще са ви нужни. Не настоявайте прекалено нещата да стават така както го искате.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените във втората декада днес са подвластни на страсти и чувства, с които трудно ще се справят. Може да се окажете в плен на любов, която ще наранява и ограбва, ще поставя трети лица в трудна ситуация на избор и ще ви донесе повече неприятности отколкото предполагате. Ограничете публичните си изяви от днес на обед до утре на обед. Контролирайте чувствата. Не си позволявайте изневери и ходове в непозната среда. Прекаленото ви самочувствие и самовлюбеност може да ви подведат. Останете трезви тази вечер.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

До обед лесно ще постигнете примирие, ще съберете съмишленици и ще координирате действията на хората, с които преговаряте или вършите друга екипна работа. Посетете пазари и тържища. До утре на обед поработете в градината. Почти в края на работното време днес ще ви се обадят с неочаквано и непривично предложение. Има някаква уловка. Увеличете самоконтрола. В момента се залагат капани за наивници. Подсигурете се по няколко линии, а вечерта не оставайте до късно в непозната компания.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Важното свършете до обед. След това бъдете внимателни в контактите и до утре на обед на предприемайте инициативи, на които ще разчитате в бъдеще. С действията си давате възможност на неточни хора да се прикрепят към вас, семейството и личните ви инициативи и да се ползват от екстрите, които предлагате, без самите те нещо да дават насреща. Навлизаме в деня на прилепа. Кой както може тази вечер смуче енергията на другите. А това най-лесно става чрез скандал.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Благоприятен ден за пътувания, за огледи на места и терени. Ще получите покани и предложения, ще ви поднесат и извинения, ако някой нещо е сгафил. Всичко, което уредите до обед ще носи късмет и ползи. След това до утре на обед може да имате подобни успехи и печалби, но в тях ще се чувства напрежение, някакво неодобрение или в бъдеще може да се очаква нетолерантност. В момента изглежда, че вие дирижирате оркестъра от човешки съдби и намерения, но някой може би се спотайва зад кадър. Внимавайте на кого се доверявате.

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден с много посоки на избор. Побързайте, не отлагайте за следобед това, което може да свършите в първата половина на деня. Може да се окажете в изключително неблагоприятна позиция, а вечерта да роботите за чужда кауза, амбиция и интереси. Ако искате да вдигнете нивото изпреварете събитията и действията на конкуренцията. Подписаните до обед договори ще осигурят по голяма лична и професионална самостоятелност, а тези подписани след това до събота на обед ще ви вкарват в нечии схеми.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ако искате да запазите баланса в отношенията действайте активно до обед, а след това оставете другите да се напъват и влизат в нежелани зависимости. Опитайте да стопите ледовете и по най-бързия начин да подпишете и уредите нови договорни отношения. Ще намерите и нужното ви лекарство или лечение. От обед до утре на обед ограничете контактите. Тази вечер може да попаднете на хора целящи да ви използват и ограбват в положения, в които сте титуляр. Не се предоверявайте.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Намалете темпото. Днес и утре дъвчете горчив залък, поемате тежести и обиди предназначени за друг и вършите несвойствена работа. Не очаквайте да ви се плати адекватно за труда и услугите, които правите. Тази вечер може да попаднете на засада и в любовта или на нивото, на което не сте достатъчно компетентни. Залагат се капани за наивници. До утре на обед не взимайте важни решения и не давайте излишни пълномощия. И в любовта вървите към зарибяваща програма. Щадете сърцето, вероятни са хипертонични кризи.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Действайте активно и изпреварващо. Може да получите потвърждение за условия, услуги и плащания и да сключите до обед изгоден договор. Обадете се на тези, които ви липсват. Търсете начин да преодолеете търканията и да стопите дистанциите в любовта. Денят ви дава възможност да привлечете хората, с които смятате да работите и живеете занапред. Проблемът е, че следобед сте по-склонни на лъжи и завоалирани действия. Някой ще използва непозволени средства, за да има това, което иска. Мястото на върха е определено за вас.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес и утре основните ви конкуренти ще предприемат изпреварващи и не дотам толерантни и законови действия. Важното свършете до обед, а след това до утре на обед давайте заето, не приемайте покани, дистанцирайте се от общата говорилня и тази вечер не се срещайте с непознати. В живота ви може да влезе Троянският кон на предателството и изневярата. Напоследък го давате доста сухарски и партньорите ви може да потърсят нещо ново и освежаващо. Не планирайте отсъствия от дома, обгрижете партньора.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Родените във втората декада днес ще изостанат от планове и намерения ще бъдат ощетявани, ако се явяват на конкурси и принизявани, ако се опитат да покажат и доминират в играта на чувствата. По един или друг начин ще се почувствате измамени и употребени. Тази вечер някой ще пророни сълзата на самотата, а друг ще изпие горчилката на неравностойната и ограбваща любовна връзка. Нищо няма да става така както сте го намислили. Работите повече за чужди интереси, а не за себе си и семейството. Качвате кръвното.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Плувате в свои води, независимо завоалираните действия и неточностите в отношенията тази вечер. Каквото е важно и държите да се развие честно и спортсменски уредете до обед. След това до събота на обед ще се спестява истината, ще се правят компромиси и ще се действа манипулативно. Независимо от коя страна на барикадата се намирате, в живота ви ще липсва равностойност. На едно място ще доминирате, а на друго ще ви оказват въздействие и натиск. Не правете това, което не искате да ви направят и да ви се върне.

COMMENTS

WORDPRESS: 0