Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Денят може да ви донесе много ползи и предимства, възможности за печалби и личен просперитет. Действайте активно в по

Овен 21 март – 20 април

 

Денят може да ви донесе много ползи и предимства, възможности за печалби и личен просперитет. Действайте активно в посоката, която ви привлича и смятате, че ще ви донесе максимални облаги. Дайте шанс и на случайността. Прекрасно се усвояват знания и умения. Осъществените връзки и делови контакти ще са полезни и за двете страни в бъдеще. Подпишете нови договори, рекламирайте се. Това е и единственият ден за месеца, в който храната се изгаря без остатък в организма ни.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Хубаво е днес да се пътува, да се посетят хора и места, които са свързани с предстоящите ви лични и бизнес инвестиции. Преговаряйте на място, водете принципна политика и до вечерта ще се похвалите с придобивки и печалби. Всичко предприето ще носи късмет и ползи за бъдещето. На сцената, на състезания и конкурси ще печелите позиции и ще се утвърждавате като капацитет в своята област. Не се страхувайте да покажете емоцията си. Така ще ви приемат и харесат повече. Хапнете си на воля, днес не се пълнее.

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Проявете активност, изявете таланти и дарби. Днес се оформят лагерите на всички нива в живота и търговската инициатива. От изключителна важност е да водите принципна политика, да изпълнявате каквото сте обещали и да следвате целите си неотклонно. Не е ден за колебания, да сте мислили до сега. В момента е време за активни и настъпателни действия в тила на конкуренцията. Който успее да привлече най-много подкрепа и доверени съюзници ще доминира в работата и в обществото. Храната да се избира по каприз.

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес храната се изгаря изцяло, превръща се в тъкани и енергия. Нищо не се складира в мастните депа. Съветът е да се ръководите от инстинктите, да се доверите на предчувствията, на желанията на тялото и душата. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Днес първосигналната ни реакция е вярна и отговаря на изискванията на момента. Не се страхувайте да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Проявете емоциите си, нека стане ясно какво искате и какво не.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Насочете цялата си енергия за реализиране на личните си проекти. Търсете съдружия, привлечете капацитети и таланти към дейността, от която ще печелите. Защитете нечии позиции и ще си спечелите доверени съюзници. Кръговете на влияние и професионализъм се оформят. Влезете в желаната от вас среда и бизнес отношения. Ръководете се изключително от принципите и дълга. Прояви на нелоялност ще ви режат квитанциите и ще ви оставят на безперспективни позиции. Хапнете си добре, днес не се пълнее.

 

 

Дева 23 август- 22 септември

 

Действайте активно и не се отказвайте от нищо, независимо спънките. Ако на едно място ви затворят вратата, на друго ще ви посрещнат с овации. Дайте си сметка какво желаете най-много и действайте в тази посока. Не се опитвайте да контролирате чувствата. Усмихнете се, поплачете и пречистете душата си от насъбраното неудовлетворение. Родените във втората декада ще спечелят трудно дело и още утре ще постигнат това, което днес им са дава на час по лъжичка. Диетите са противопоказни и в любовта.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден с огромна регенерираща сила. Ориентирайте се към какво и кого да се насочите. Днес имате право на личен и професионален избор, а утре поне една посока ще се затвори и ограничи. Подпишете нови договори, търсете нови ниши и възможности за развитие на бизнеса и личната си квалификация. Ако посегнете към нещо, не се отказвайте, дори и да ви ударят през пръстите. Ще успеете, ако не от първия, то поне от втория или трети опит. Направете си реклама, влезте в конкурентни битки и търсете съюз с хора от вашето тесто.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Доверете се на първичния си импулс и инстинкт. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или завиете в посоката, която е в ума ви, не се отказвайте. Продължете и опитайте да се наложите, да се представите на ниво и да получите каквото ви е необходимо. Имате поне две посоки на избор. Вземете каквото се предлага и от двете места. Бавно и полека се измъквате от неблагоприятен житейски период. Действайте без задръжки и без това съдбата достатъчно ни е ограничила. Не се ограничавайте и в храната. Днес не се пълнее.

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес хора събития и условности задръстват пътя ви. Не се колебайте да влезете в битки за защита на свои и чужди интереси. С действията си печелите приятел и покровител, независимо че и доста врагове ще се навъдят. Дайте се сметка къде са вашите хора, къде е вашата среда и от какво ще печелите и живеете в бъдеще. Следвайте приоритетите си, независимо кой какво иска или за какво ви притиска. Покажете истинските си чувства и желания. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно и ще оценят жестовете ви.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден с огромна сила и възможности за действие в печеливша за вас посока. Изискването е да сте лоялни и да не се отказвате от амбициите си, независимо атаката отстрани. Лесно се достигат невъзможни цели. Ще ви помогнат тези, на които в миналото сте помагали. Ще получите подкрепа от страна на приятели и колеги. Ще се наложи да водите тежки битки и да търпите ударите на конкуренцията. Ще ви е нужна и подкрепата на семейството, за да се наложите в своята пазарна ниша. Не се съмнявайте в себе си.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден на големи постижения и лични рекорди. Край със страховете и притесненията. Време е за действие, за атака на позициите, които искате да завладеете. Подпишете нови договори, търсете нова среда за развитие на умения и дарби и не на последно място се огледайте за голямата любов. Препоръчват се пътувания и огледи на място. Една непланирана среща ще ви донесе повече отколкото предполагате. Сега е момента да работите в посока на личните си виждания и идеали. Ще привлечете аудиторията, която ви е нужна. Хапнете си на воля.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Родените около 10 март ще изживеят трудни моменти, ще се наложи да водят планирани и непланирани битки, за да се доказват и привличат нужните им хора и ресурси. Доверете се на интуицията и ако тръгнете несъзнателно в една посока не се връщайте. Продължете и търсете там, това, което другаде няма да намерите или да ви дадат. Не е нужно да контролирате емоции и чувства. Покажете истинското си лице и така ще привлечете хората, които истински ще ви ценят и обичат. Оставете фалша за друг път.

COMMENTS

WORDPRESS: 0