Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Слънцето в съвпада с Уран в Овен изпълва деня с проникновение и с възможност да прозрем в бъдещето. Очертават се насо

Овен 21 март – 20 април

 

Слънцето в съвпада с Уран в Овен изпълва деня с проникновение и с възможност да прозрем в бъдещето. Очертават се насоките и реперите за развитие на обществото. Настройте се на самозащита, независимо че тръгвате в нападение. Ще срещате съпротива, особено от страна на хора със старомодно мислене и виждания. Може би не бива да се сблъсквате директно, да им доказвате това или онова. Заобиколете и продължете към целта. Ден, в който се точат ножове и сечива, върви усилена подготовка за земеделските работи.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Вие сте от хората, които ще усетят къде и от какво в бъдеще ще се печелят повече пари и ще се върти най-доходния бизнес. Звездните аспекти днес повдигат булото на настоящето и ни дават възможност да прозрем с няколко крачки напред в развитието на тенденциите. Чудесен момент за старт или рестарт на търговски обекти и заведения. Направете промоции, търсете нови линии и варианти на развитие. Натоварете се физически. Пасивният човек може и да се разболее, така че действайте и преследвайте целите си.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят дава предимство на хищниците, на тези които са на върха на хранителната, икономическата или политическата верига. Ще получавате различни сигнали и информации. Ако успеете да навържете привидно несъвместимите факти и фактори до вечерта ще усетите накъде духа вятъра и в следващите дни ще тръгнете в правилната посока. Вътрешната ни енергия нараства. Дайте и възможност да се излее навън в творчество и работа с любимото хоби, с разходки и приятелски беседи. Бъдете активни и търсещи.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес влизате в битка за бъдещето си, а това изисква да търсите походящите условия за развитие и нови възможности за печалби. Пасивността е вредна и разболяваща. Време е да намерите адекватни варианти за действие в променящата се обстановка. С някакво шесто чувство ще усетите коя е печелившата ниша, в която трябва да се внедрите по най-бързия начин. Благоприятен ден за отваряне на семейно заведение. Не се опитвайте да се спасявате поединично. Печелят мислещите екипно.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес ви просветва, виждате пътя напред, правите ход, с който обърквате не само конкуренцията, но и близките си. Може да спечелите много от днешните си решения и проекти, но може и да загубите пари и предимства. Ще си проличат наистина креативните и напредничави личности и тези, които ще бъдат изпреварени, ще останат в миналото с неумението да рискуват и поемат предизвикателствата на съдбата. Родените около 10 август правят силния си ход, а родените около 1 август ще се сблъскат с финансови трудности и конкурентни атаки.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

С идеи, мечти и усилена работа днес навлизате в нова пазарна ниша. Един от най-добрите моменти за отваряне на заведения и търговски обекти. Направете представяния на това, което произвеждате или ще работите. И най-скромната реклама ще свърши много добра работа. Не чакайте, направете своя ход в битката на малкия човек за оцеляване. Рестартирайте бизнеса, от който прибързано сте се отказали в миналото, Препрограмирайте даденостите на миналото и го напаснете на изискванията на настоящето.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес старото си отива, независимо с какъв оптимизъм и хъс се опитвате да го задържите. Не обръщате внимание на знаците на съдбата и по някакъв начин може да отпаднете от класацията. Някой ще се почувства емоционално и духовно предаден, а друг ще се впусне в инициатива, която не е премислил и синхронизирал с изискванията на новото време. Очертават се големи разходи преди да започнете да печелите, но и това ще дойде. Ще са нужни месеци, за да стабилизирате нещата, но без начало няма да има успехи и развитие.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Един дълбоко интуитивен и пророчески ден за вас. Настройте се на вълна приемане. Обръщайте внимание на знаците, които получавате. Може би случайно ще се сблъскате с хората, които ще определят бъдещето ви, личния и професионален живот. Родените около 1-5 ноември може да направят неизгоден и прибързан ход в търговията и бизнеса. Пасивността е нежелателна, но сериозните дела трябва да се отложат за понеделник. В момента е добре да се планира, да се премислят варианти и възможности.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

До утре на обед може да направите изпреварващ конкуренцията ход. Един от най-благоприятните за месеца дни за стартиране на нов семеен бизнес, за отваряне на всякакъв вид търговски обекти, дори и във виртуалното пространство. По всички възможни начини се опитайте да заемете нова пазарна ниша. Не пропускайте дори и негативната реклама. До два дни ще има опити да ви изтикат от топлото местенце, в което смятате, че сте се окопали за постоянно. Нерешителният и пасивен човек може да си докара и травми.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Окопайте се на сигурна позиция. Денят е особено благоприятен за отваряне на заведения, за нови начинания в посоката на личния ви майсторлък и възможности. Родените около 12 януари може да преглътнат горчивия залък на разочарованието. Ще разберете кой ви мъти водата, кой ви изневерява и вреди. Най-големи успехи може да очакват родените около 1-5 януари. Край с вечното изчакване нещо да се промени, че да заживеете по-добре. Сега е момента активно да промените настоящето си, за да имате по-добро бъдеще.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Родените във втората декада днес може да загубят в играта, която никой не играе по правилата. Не се предоверявайте, не се надявайте на подкрепа и съдействие, дори и от приятели. Днес парата определя приятелствата, другото остава на заден план. До края на деня ще се случват събития, които ще ви покажат кой ви мъти водата, кой е склонен да пожертва вас и личната ви връзка, за да разполага с повече възможности и пари. Не продължавайте да се самозаблуждавате. Сложете край на ограбваща ви връзка. Утре ще излезете на предни позиции.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на прозрения, които отдавна сте чувствали, но не сте им давали възможност да се развият. С някакво шесто чувство намирате мястото ви на сила, възможности и просперитет. Стартирайте нов бизнес, внедрете се в нова пазарна ниша, наточете сечивата, действайте в градината и по отношение на личното си хоби. Дарбите ви може да заработят за вас, стига да не пропуснете момента. Край с пасивното очакване животът ви да се промени от само себе си. Който не атакува ще го атакуват. Действа законът на джунглата.

COMMENTS

WORDPRESS: 0