Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Венера навлиза във вашия знак, но Меркурий го напуска. Този аспект ще ви направи една идея по разсеяни и емоционално

Овен 21 март – 20 април

 

Венера навлиза във вашия знак, но Меркурий го напуска. Този аспект ще ви направи една идея по разсеяни и емоционално нестабилни, ще остави на заден план битката за кокала, в момент, когато това е особено важно. Но за Овенът любовта винаги е на първо място. Дано все пак намерите време и за деловите въпроси. Денят е важен и благоприятен за сделки с недвижим имот. Може би ще намерите жилището, където да приютите любовта на живота си. Мислете комплексно, гледайте да не изоставате от изискванията на живота.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Един от най-силните ви дни за месеца. Планетата на бизнес инициативите и комуникациите Меркурий навлиза във вашия знак. Очертават се печалби, покани за делови участия и възможност да заработите нещо допълнително. Стартирайте нов проект. Всичко започнато днес има тенденцията да се развива в изгодна за вас посока, да донесе повече стабилност на работното място и в обществото. От особено значение е да подсигурите базата за бъдещето си развитие. Ден за брокерски инициативи. Намирате мястото си на сила.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Днес влизате в ролята на мост между двама търсещи нещо важно и значимо в живота си. Ще спечелите от посредническа игра. Може да намерите търсената база, жилище и имот за децата или приятелите и да насочите колективните усилия към личните си интереси. Родените във втората декада ще трябва да се постараят повече. С действията си привличате погледите на конкуренцията, която ще направи така, че да купите евтиното достатъчно скъпо. От значение е да контролирате емоциите. Провокациите ще се на всяка крачка.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще тръгне с успех, ще донесе ползи и пари след три дни. Доверете се на избора на интуицията. Ще се събудите с важно прозрение за пътя напред. Ще направите крачка в правилната посока и ще привлечете качествени съюзници. Може да закупите имот и да намерите базата, на която в бъдеще да развивате дейността, за която в момента се подготвяте. Този ден помага да се окопаете на сигурни позиции в бизнеса и в живота. Не отминавайте и не подритвайте късмета си.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Очаквайте покани и срещи, които ще проправят път към любовта, към по-добри условия на живот и работа. Един от най-благоприятните дни в месеца за покупка на жилище и имот. Ще ви подкрепят тези, които в известен смисъл се чувстват ваши длъжници. Ден за връщане жестовете на внимание. Ще спестите усилия и пари след една приятелска намеса в договарянията, които правите. Част от разходите ви ще се поемат от друг. В следващите дни ще доминирате в средата си и ще играете решаваща роля в избора на околните.

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Тенденцията е днес да попаднете на златна мина, да намерите нещо търсено отдавна, да се обзаведете с жилище, с база за бъдещето си развитие и не на последно място да си осигурите нужното финансиране. От днес планетата на бизнеса Меркурий ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Стартирайте нова дейност, подпишете нови договори и търсете начин да се внедрите в нова среда. Това, за което се договорите днес ще ви донесе награда в петък, а през уикенда покана за приятно гостуване.

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не пропускайте нито една възможност и предложение в днешния ден. В момента съдбата ви води към престижни места, позиции и хора способни да ви подкрепят. Каквото се посее в земята или в нечия глава ще даде богата реколта. Ден на слънцето, в който е възможно прозрение за истински важната посока и цел. В следващите два дни намалете темпото, ако не искате да зациклите и изпаднете в неприятни зависимости. Днес имате повече степени на свобода, както и възможност да направите изпреварващ ход.

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ако отделите повече време на деловите отношения и работата ще спечелите повече от очакваното в днешния ден. Контролирайте емоциите. Днес в живота ви може да се появи опасен конкурент или някой да отвори заведение до вашето. Ще се наложи бърза реорганизация на работата и концентрация на усилия и труд. Направете инвестицията, която ще ви се отплати във времето. Денят е особено благоприятен за уреждане на имотни отношения и покупка на жилище. Опитайте да разделите с роднините неделимото преди.

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ако днес може да избирате между пари и имот, предпочетете имота. От значение е да си осигурите нужната база за развитие на бизнеса ви и за постигане на лична самостоятелност. С действията си от днешния ден ще изключете чуждата намеса, ще се спасите на квартира от присъствието на тъщи и свекърви и може да заживеете по-спокойно с половинката. Каквото се засее ще се хване и даде богат урожай. Сключените днес договори ще са законово и юридически обезпечени. Пазете очите, следете кръвното налягане.

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Всичко, което предприемете днес ще стане основа на бъдещи печалби, първите от които ще дойдат в края на седмицата. Реагирайте на всяка покана и предложение. Добре е да подпишете нови или допълнителни договори, даващи възможност да печелите нещо странично от пряката си дейност. Ще ви търсят по няколко линии, а отправените предложения ще си струват труда. Ден с пречистваща и ведра енергетика. Погледнете на света по-благосклонно и късметът ще ви се усмихне. Нищо важно не планирайте за утре.

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

От днес при вас се засилва тенденцията да правите безплатни услуги. Планетата на бизнеса Меркурий вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Денят е благоприятен за подписване на нови договори, но не и преди да се пазарите. Някак без да се замисляте може да приемете първото предложение и да се заробите с много работа за малко пари. Проучвайте добре как стоят нещата и търсете най-доброто за себе си. Склонни сте да давате чудесни идеи на другите, а сами не се вслушвате в тях. Доверете се на интуицията.

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ако се доверите на вътрешния си усет ще направите чудесни връзки, ще намерите работа и ще се спазарите за жилището, което отдавна имате намерение да купите. Чудесен ден за сделки с имот, за участие в брокерски дела и подписване на изгодни договори. Едно неподозирано чувство може да ви отведе на място, което отдавна сте търсили. Низ от случайности ви среща с точните хора. Нищо важно и значимо не отлагайте за следващите дни. Днес в отношенията ни има повече светлина, разбиране и тенденции към компромис.

COMMENTS

WORDPRESS: 0