Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Силен ден за родените в третата декада. Всяка информация, до която се доберете ще ви носи дивиденти и късмет в бъдеще

Овен 21 март – 20 април

 

Силен ден за родените в третата декада. Всяка информация, до която се доберете ще ви носи дивиденти и късмет в бъдеще. Поровете се в старите писания, съчетайте нуждите на момента с миналите опитности. Утре е точният съвпад на Меркурий и Уран във вашия знак. Този аспект отваря умовете ни към насоките идващи от космоса. Не се учудвайте, ако направите лично откритие и намерите отдавна търсеното решение на стар проблем. Позволете на усета ви за нещата да ви води. Отворете се към света.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за учене, за събиране на научни, творчески и методични материали, за преглед на постиженията до момента в областта, в която се трудите или имате проблем. В следващите дни ще направите силен и изпреварващ ход, ако днес построите стройна програма на нуждите и възможностите си. Срещите ви от този ден ще носят повече информации, отколкото очаквате. Слушайте и гледайте какво се случва наоколо и действайте изпреварващо. Добре е да започнете нов квалификационен курс. Опитайте да повишите нивото си.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Труден ден за родените в третата декада. Не отминавайте нито един съвет, нито една възможност да получите информации по различни канали. Който е комплексно осведомен и подготвен, той ще спечели битките. Хората със закостенели виждания и методи на работа да не се надяват на успех. Предстои съвпад на Меркурий с Уран. Този аспект дава възможност да приложим нови хватки за печалба. Очертават се тенденциите за развитие на всички нива на живота и дейността ни. Който има очи и уши ще види и чуе каквото е нужно и важно.

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Силен ден за хората със заложена и развита интуитивност. Ще получите информация, която на първо време ще донесе главоболие, но след три дни ще се случат събития, които ще ви изстрелят в по висока и перспективна орбита. Утре ви налитат неочаквани неприятности, но в днешния ден може да парирате поне част от проблемите и да хванете „бика за рогата”. Всичко, което проучите из основи ще даде възможност да намерете правилния път, посока и цел. Ден за среща на учителя с ученика, но животът ще бъде най-добрият учител.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на просветление. Ще получите лично и творческо вдъхновение, ще намерите спасителния за вас вариант и утре ще поставите условията си там, където ситуацията излиза от контрол. Търсете консултантски услуги и сами участвайте като експерти в начинания и дейности, които може да донесат печалба. Не отклонявайте покани за взаимно творчество и бизнес инициативи. Денят свързва тези, които взаимно ще се допълнят в посоката на личните си и професионални интереси. Родените в третата декада са в най-силна позиция.

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

За родените в третата декада днешният ден носи криза в отношенията. Не бързайте, проучете всичко важно и значимо и опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша. Чакат ви дни на сила и възможност да постигнете непостижимото преди. До утре една пелена ще падне от очите ви. Ще видите личната си и професионална перспектива в едно по-далечно бъдеще, а това ще помогне да вземете и правилното решение във всяка ситуация. Тази вечер ще сънувате и пророчески сън. Предстоящият съвпад на Меркурий и Уран отваря третото око.

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за разузнавателна и проучвателна дейност в тила на конкуренцията. Търсете странични ниши, в които да се внедрите. В следващите два дни може да очаквате опити за въздействие и манипулация. Може да загубите престижна позиция и да се наложи да търсите нещо по-добро като работа и делови ангажименти. Използвайте този ден за поглед встрани, за търсене на нови партньорски връзки и за сондиране на мнение по важни за бъдещето ви въпроси. Подгответе се за активна защита от чернотата наоколо.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Навлизаме в период свързан с изучаване и използване на тайно знание, на информации, които не се дават всеки ден и на всеки. С вродената си интуитивност ще измъкнете информацията, която ви и нужна, ще накарате чуждата съобразителност или глупост да работят във ваш интерес. Днес и утре се засилват телепатичните контакти. Съвпадът на Меркурий с Уран свързва човешкия ум с космическия разум, а в такъв момент лесно се ловят тенденциите за развитието на обществото и на живота ни в частност.

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ако се поровите в информационния поток и знаете къде какво да търсите днешния ден ще ви донесе успех, късмет и възможност да преустроите бизнеса и творческата си инициатива и да извлечете максимални ползи от предлаганото от други хора и фирми. Ден за среща на търговеца с купувача, на учителя с ученика, на политика с народа. Това последното може и да не се случи, но във всяка среща днес може да намерете зрънцето истина полезно за личните ви стремеж и очаквания. Лесно се усвояват нови знания и умения.

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ако в този ден действате консервативно ще изпуснете питомното и утре ще гоните дивото, това което не може да се случи и получи. Подходете добросъвестно и без претенции към всичко, което ви предлага живота. Може да получите неочаквани информации и покани, които утре ще дадат възможност да изплувате от кризата. Проблемът е, че сте станали прекалено мнителни и недоверчиви и не приемате лесно новостите. Тази вечер и сънищата ви ще донесат полезна информация. Погледнете и личния си живот от друг ъгъл.

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес сте проводник на нови идеи, получавате информации, които ще влязат в работа на близки и приятели. До три дни в живота ви може да се случат вълнуващи събития, които да променят насоките и личния ви избор. В момента вашата управляваща планета Уран върви към точен съвпад с Меркурий утре вечер. Този аспект ще настрои умът ви на космическия ум, а това ще помогне да уловите бъдещите тенденции за развитие в областите, които пряко ви засягат и интересуват. Настройте се на вълна приемане и осмисляне.

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Родените в третата декада са изложени на повече стрес. Попадате в неприятни ситуации. Ще търсите мнение и ще давате такова, в момент когато нито вие, нито другия сте готови да се разберете. Търсете нови информации за хората и работата, която ви интересува. Никъде не се явявайте неподготвени. До два дни инстинктивно ще напипате вярната посока. Заемете се с личното си самообразование. Чудесен ден за записване на опреснителен курс. Бъдете алтруисти и предавайте опита си. Правите важни асоциации.

COMMENTS

WORDPRESS: 0