Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ако вчера сте казала „А”, днес трябва да изредите другите букви от азбуката. Движете се с мисълта, че владеете и упра

Овен 21 март – 20 април

 

Ако вчера сте казала „А”, днес трябва да изредите другите букви от азбуката. Движете се с мисълта, че владеете и управлявате ситуацията и наистина ще ви се получи. Оглавете груповите инициативи. Овенът е роден водач. Сега е момента да поведете и общественото мнение в частта, в която знаете, че сте силни и компетентни. Ден за поръчки и доставки, за търговия с полуфабрикати и заготовки. Чудесно е да се преместите на ново работно място. Някой ще дочака и повишението си. Хора поставени в стресова ситуация ще ви правят услуги.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят се свързва с колесницата на победата. Ще се разделим на две групи, едните ще седят на капрата, другите ще ги удря камшика. Хората с комплекси да не очакват отстъпки. За вас денят обещава победа над врагове и конкуренти, възможности за пътуване към близки и далечни дестинации, където ще се устроите добре и ще свършите много добра работа за бъдещето си. Ден за революционни преустройства, за неукротимо движение напред и нагоре към върха. Утре със сигурност ще давате уроци, кое как да се направи. Дано ви послушат.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на табуна волни коне. Отпуснете юздите на тези, които се опитват да ги скъсат. Трудно ще управлявате и направлявате екипа и семейството си. Днес при вас ще има разнобой на интереси, поведения и позиции. Може да претърпите фиаско в положения, които до момента сте приемали за даденост. Ако се свиете в черупката ще ви изкарат насила, а ако действате със сила ще ви ударят през пръстите. Не очаквайте на никого да угодите, затова помислете повече за себе си. Не отлагайте оздравителни процедури.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Имате два дни на сила, след които някой ще ви стъпи на врата, ще се опита ди ви подчини на личните си цели, амбиции и интереси. Днес с лекота ще изпреварите конкуренцията, ще изобличите нечии апетити и грешки, ще въздадете правосъдие и ще намерете точното за вас място. Доверете се на интуитивния си избор. Бъдете справедливи. Направете доброволна жертва в името на децата. Ще се почувствате окрилени от промените, които правите. Този ден не носи предимства на хората с комплекси. Действайте активно.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на призив и пробив в една важна за бъдещето ви посока. Всичко предприето ще носи късмет. Ден за предприемаческа дейност на границата с риска. Сключете нови договори, решете са на крачката, която все отлагате. Днес се дава клетва за вярност, сформират се и групи по интереси. Време е за революционни преустройства както на работното място, така и в личния живот. Кръвта се прочиства, проведете и разчистващи пътя ви мероприятия. Може да отбележите личен рекорд и да накарате да ви забележат.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

И докато другите рискуват, печелят и прибират печалби, вие се свивате в черупката си все по надълбоко. Ден на едиповите комплекси, на хората с проблеми в детството, които им пречат да бъдат себе си в една по-късна възраст. Трудно правите избор, съгласявате се на вредни за вас компромиси и позволявате да ви водят за носа. Ще се намери и повод за ревност. Вероятно е да изживеете неприятни моменти, които ще ви накарат в следващите дни да промените тотално отношенията си с някого.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за пътувания и командировки, за разговори на четири очи, за договаряния по цени на стоки и услуги. Рискувайте в рамките на умереното, но в никакъв случай не оставяйте да ви изпреварват, пренебрегват или отстраняват от важен договор и поръчка. Вероятно е да направите доброволна жертва в името на децата, но на други нива си гонете интереса. Ден за подписване на нови трудови договори. Ако се мисли и действа в екип може да се извоюват по-големи придобивки. Ден на революционни промени.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден за подвизи и лични рекорди. Сега е момента да направите остър завой в посоката, която смятате за правилна. Поемете умерени рискове, търсете си правата, подпишете нови договори и уредете правни въпроси. Ден за неукротимо движение напред и нагоре към върха на успеха, постиженията и славата. Може да намерите изцеляваща програма и да получите точната консултация. Ще си проличат победителите и тези, които си знаят и си гонят правата. Само който не опита и не е активен, той няма да се похвали с победа.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

И докато другите правят крачки напред, вие се огъвате под натиска на хора, които с нищо не ви превъзхождат. Колкото повече отстъпвате, толкова повече ще ви настъпват. Ще правите обосновани и необосновани жертви, ще ви предлагат ниски договори и заплащане, което не отговаря на нивото на извършваната от вас дейност. Който си замълчи ще бъде изтикан в глух коловоз. В този ден си давате сметка за стойностните неща в живота и за истинските приятели. Ще лъснат комплексите и слабите ви места. Някой ще се възползва от това.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Край с изчакването и ограниченията. Днес правите силна крачка напред, а в следващите дни се окопавате на завоюваните позиции. Пътувайте повече с наземен транспорт. Денят е благоприятен за работа в екип, за договаряния по отношение на стоки, услуги и доставки. Подпишете нов договор, търсете начин да представите по нов и революционен начин продукта на труда си. Ден на иновациите. Ще си проличат умеещите да побеждават. Ако от първия път не ви се получи, опитайте пак и ще отстраните конкуренцията.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Напредвате стабилно в комплект с хората, които държат на вас. Пътувайте, затвърдете връзките, които до момента са ви държали на повърхността в моментите на криза. Бъдете справедливи, поемайте умерени рискове и се опрете на колективния гръб, подкрепа и съдействие. Вероятни са раздели с тези, които вече не отговарят на амбициите и новите ви претенции. Оставете комплексите в миналото, не се свивайте пред натиска на старите и неравностойни връзки. Ден на революционни преустройства в работата и в начина ви на живот.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Тежък ден за родените във втората декада. Ще се наложи да преодолеете страховете и притесненията си, за да запазите позициите си на работното място и в обществото. Ако проявите малодушие и се държите комплексарски ще ви изтикат без да се замислят от позициите, които по един или друг начин сте заслужили. Може да направите известни компромиси, но не и да се оставяте да ви изтикат до стената. Конкуренцията нанася удар. Опитайте да бъдете верни и да отстоявате правата си. Получавате изцеление, но по трудния начин.

COMMENTS

WORDPRESS: 0