Хороскопът

Овен 21 март – 20 април   Ден на пикове в настроението, на неочаквани обрати в поведение и разговори, които ще ви насочат към една съвсем нова

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на пикове в настроението, на неочаквани обрати в поведение и разговори, които ще ви насочат към една съвсем нова ниша в отношения и договаряния. Лесно се разкрепостявате, задръжките падат в подходящ или неподходящ момент и дано после не се сърдите на себе си. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Днес нищо не бива да се предприема в състояние на афект, а след целенасочени и обмислени действия. Това е най-благоприятният ден за годежи и сключване на брак. Висшата любов ще ви покровителства.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Не пропускайте нито една възможност в този ден. Сключете нов договор, споразумейте се по цени на стоки и услуги, организирайте делови и лични срещи и преговаряйте с посредници. Ще постигнете търсеното примирие и ще започнете нова дейност или връзка. Отложеното за утре ще удари на камък и ще ви донесе повече главоболия, отколкото предполагате. В момента държите здраво юздите, но до вечерта може да ги изпуснете, да дадете предимства на друг, който ще ви провали, ще се възползва и ще ви създаде проблем.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на промени и преустройства. В живота ви влиза нов човек или нова възможност за развитие на таланти и дарби. Един от най-благоприятните дни за сключване на договори и брак, за обвързване с доверени партньори и старт на нова работна програма. Внимавайте вечерта веселието да не се превърне в буйство. Очаквайте вести, за които ще почерпите. Дошло е време да поставите на нова навивка на развитие личните си и служебни отношения. Една промяна ще донесе нужното освежаване и стимул за развитие.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес за родените в третата декада проблемите ще никнат като гъби, рискът ще нараства, а прекаляването с алкохола и лекарствените средства ще нанася вреди не само на здравето, но и на имиджа ви в обществото. Едно ще го мислите, друго ще става. Може да попаднете в рискова и дискредитираща ситуация, след която отношенията ви с партньори може да пострадат. Денят е благоприятен за годежи, но не на всяка цена. На прага сте на изкушения, които ще ви костват болки и проблеми в бъдеще.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Действайте активно и изпреварващо. Този ден ще даде възможност да вземете в свои ръце живота си, да сключите изгодни договори, да се съберете и разберете с бъдещи и настоящи партньори и да тръгнете по нов път. Това, което не успеете да изчистите и поставите в ред, ще ви създаде проблеми в следващите два дни. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции. Днес може да сключите брак, покровителстван от висшата любов, а утре да останете на сухо. Освобождават се залпово сдържаните импулси. Дано знаете какво правите.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден за старт на нови начинания, за огледи и купуване на имоти, за договаряния и споразумения за съвместна дейност. Сключилите днес брак ще бъдат покровителствани от висшата любов. Не се поддавайте на меланхолията, намерете време за празнуване. Днес е Благовещение, някой ще получи блага вест за раждане или зачеване на бъдещия си наследник. Чакайте подаръци от съдбата, чиято стойност ще се усети напред във времето. Разкрепостете се, без да отивате в крайности.

 

Везни 23 септември- 22 октомври

 

Ден на труден избор за родените в третата декада. Вземете решение и от утре следвайте избраната посока. Чудесен ден за брак и годежи. Някой ще си поплаче и дано да е от радост. Дано в живота на всеки влезе поне една блага вест, поне една желана и чакана промяна. Навлизате в период на личностна трансформация, която ще пренареди пъзела от проби и грешки и ще ви изправи пред окончателен избор за бъдещето. Не се преуморявайте, щадете кръста и бъбреците, внимавайте с алкохола и стимулантите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Разкрепостете се, порадвайте се на живота, повеселете се тази вечер и празнувайте Благовещение. Всяко обвързване в момента ще привлече към вас благоприятните случайности и партньорите, които няма да ви подведат. Планирайте пътувания, огледи и делови срещи за уикенда. Ще се споразумеете по наследствени въпроси, а тази вечер може да направите и наследника. Има опасност веселието да излезе от контрол, ако не дозирате алкохола и лекарствата. Сънищата ви сочат правилния избор.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес с лекота се отърсвате от всичко задържащо и ограничаващо. Внимавайте, защото някои от ограниченията са доста полезни и предпазващи ви от грешки. Тенденцията е да посегнете не само към разрешения, но и към забранения плод. Денят носи радост, дава възможност да се сключат престижни и успешни договори, да се направят предложения, които ще свържат в свещен съюз две души и две семейства. Старайте се да не загрозите красивите моменти в своя и чуждия живот с необмислени действия и приказки.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Рисков и кризисен ден за родените в третата декада. Усещате, че губите позиции на едно място, а на друго още не се котирате достатъчно. Ще са нужни повече усилия и старания от ваша страна, за да задържите и партньора в бизнеса и в любовта. Днешният ден развързва езика, дава възможност да кажете това, което от доста време се върти в ума ви. Направете предложение, не сдържайте чувствата си, за да не останете сами. Енергийният ви потенциал нараства, самоконтролът е труден, особено ако прекалите с алкохола.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Денят може да ви донесе много радост и щастие, да посипе любовната ви пътека с рози и да ви подскаже правилните и належащи действия. Направете предложение, сключете брак, подпишете нов трудов договор. Всяка творческа и лична инициатива ще ви носи късмет и удовлетворение. Тази вечер не губете самоконтрол при никакви обстоятелства. Навлизате в рисков период и в следващите два дни сте на прага на тежки изпитания. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции. Не обръщайте победата в поражение.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес и при вас ситуацията ще се прочисти от всичко вредно и разболяващо. Ще намерите точните думи и ще направите крачките, които отдавна се очакват от вас. Денят е покровителстван от висшата любов. Благовещение е. Дано и във вашия живот влезе благата вест за една спечелена житейска битка. Сега е моментът да се направят предложения и годежи. Сключените договори ще носят късмет и ползи. Този уикенд ще ви донесе повече радости и сладости, отколкото очаквате. Пътувайте към приятни места с любовта.

COMMENTS

WORDPRESS: 0