Фънки: Ще гласувам за Луна, другите са идиоти

Фънки: Ще гласувам за Луна, другите са идиоти

"Тези дни прегледах кандидатите за президентските избори. Седнахме с колегата и приятел Тончо Токмакчиев и внимателно проучихме борещите се, които с

„Тези дни прегледах кандидатите за президентските избори. Седнахме с колегата и приятел Тончо Токмакчиев и внимателно проучихме борещите се, които са заявили, че ще се явят засега. Не виждам за кого мога да гласувам. Затова изненадващо ще дам своя вот за Луна. Останалите са идиоти. Няма какво да предложат.“

Журиращият в „Капките“ е твърдо решен да гласува за нея, и нищо не може да му попречи да даде вота си за ексцентричната блондинка.
През последните години между двамата прехвърчат искри. Всичко започна преди години с участието им във „ВИП брадър“. В шоуто имаше куп скандали между певицата и музиканта. А по-късно враждата им се прехвърли в „Капките“, където се стига и до грозни обиди.
„Когато Луна научи, че ще гласувам за нея, ще ме заобича отново – казва с усмивка на устата Фънки. – Колкото и тя да е изненадана от вота ми, Луна е точният човек. Тя ще е голямата изненада. Луна е моят президент. Тончо също ще гласува за нея, след като видя, че няма друга алтернатива. Просто е най-подходяща за този пост. Аз вече си пея „Луна – президент“, споделя още Ковачев.
Фънки вчера направи своя дебют на театралната сцена. Музикантът захвърли китарата и влезе в ново амплоа. Ковачев е част от пиесата на Елин Рахнев „Веселата карета“, където си партнира с Мая Бежанска, Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев и други. На Фънки е поверената ролята на погребален агент.

„Често казано, участието ми в театъра ме вълнува повече от президентските избори – каза Фънки. – По-интересно ми е. В театъра се чувствам като в небрано лозе. Страшен купон е иначе. Не мога да повярвам, че играя на една сцена с такива големи актьори“, добави още музикантът.

COMMENTS

WORDPRESS: 0