Украински самолет със 167 души на борда се разби в Техерен, няма оцелели

"Боинг 737" със 167 души пътници и екипаж на борда се разби след излитане от летището в Техеран. Няма оцелели, съобщи иранския Червен кръст. 

„Боинг 737“ със 167 души пътници и екипаж на борда се разби след излитане от летището в Техеран. Няма оцелели, съобщи иранския Червен кръст. 

Украински „Боинг 737“ със 167 души на борда е излетял от Техеран в 4:42 часа българско време и е спрял да предава данни 2 минути след излитането си, според услугата за проследяване на самолети „Flightradar“, съобщи БНТ.

По-рано иранската агенция „Tasnim“ съобщи, че украинският самолет със 167 пътници на борда се е разбил поради „технически проблеми“ на международното летище „Имам Хомейни“ в Техеран. Според агенцията информация за инцидента е потвърдена от шефа на летището.

Международното летище в Киев Бориспол все още няма информация за евентуална катастрофа на украинския лайнер, който е летял от Техеран за Киев, съобщи РИА Новости.

Иранските власти съобщиха, че към мястото на катастрофата са се отправили 10 линейки. При падането самолетът е избухнал в пламъци.

COMMENTS

WORDPRESS: 0