Ужас! Баща хвърли 4-годишното си дете от мост край Габрово, заплаши да сложи край на живота си

Баща хвърли детето си от мост край Габрово и заплаши да скочи след него. Това се случи на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево. Драмата

Баща хвърли детето си от мост край Габрово и заплаши да скочи след него. Това се случи на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево. Драмата е започнала тази сутрин, предаде Нова телевизия. Тогава 31-годишният мъж хвърлил 4-годишния си син и заплашил да скочи след него.

Той е бил твърдо решен да сложи край на живота си. Полицаи са опитвали да го разубедят в продължение на 3 часа. Приятелката му е била в неизвестност, но е открита невредима.

Към 6.30 часа в полицията в Габрово е получен сигнал за мъжа, който се готвел да скочи от моста, съобщиха от МВР.

Към мястото незабавно са насочени екипи на МВР и Спешна помощ с готовност за бърза реакция. С усилията и на психолог от Института по психология на МВР в Плевен, към 10 часа, мъжът е убеден да се изтегли от опасното място. Той е задържан в ареста на полицията, с него работата на психолози и медици продължава.

При първоначалния оглед, в местността под съоръжението, е открито тяло на дете. И в момента екипи от криминалисти са на местопроизшествието и извършват допълнителни огледи.

Разследването по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Габрово.