Убитата в „Младост“ е била изнудвана от свои жертви

Жената, която беше открита простреляна в четвъртък вечерта в столичния квартал "Младост", била изнудвана от свои жертви в миналото. Това стана я

Жената, която беше открита простреляна в четвъртък вечерта в столичния квартал „Младост“, била изнудвана от свои жертви в миналото. Това стана ясно по време на брифинг на Националната полиция и Специализираната прокуратура.

„Назад във времето е имало сигнали срещу нея от граждани и юридически лица за различни финансови операции. За момента версията е неуредени финансови взаимоотношения, но се разследват и лични мотиви“, каза директорът на ГДНП Христо Терзийски.

Говорителят на Специализираната прокуратура Сийка Милева пък посочи, че най-вероятно убитата Станка Марангозова е жертва на организирана престъпна група. Била е изнудвана от лица, които са потърпевши от нейни действия в миналото, посочи Милева.

„Търсим мотив, но в последните години мотиви има много“, добави още Терзийски.

Марангозова е дъщеря на бившия депутат от БСП в 38-о Народно събрание Кънчо Марангозов, който почина през 2015 г.  До трупа ѝ, открит в автомобила е намерена бяла роза, което се приема като знак за мафиотска екзекуция. Срещу Марангозова има обвинение, че е източила почти 66 милиона лева чрез финансова пирамида.

COMMENTS

WORDPRESS: 0