Турската поп звезда Таркан каза „да“ на любимата си Пънар Дилек

Турската поп звезда Таркан се ожени. Съпругата му се казва Пънар Дилек и преди да се запознае с певеца, е била негова фенка. Венчавката се е състояла

Турската поп звезда Таркан се ожени. Съпругата му се казва Пънар Дилек и преди да се запознае с певеца, е била негова фенка.
Венчавката се е състояла във вилата на Таркан в Тарабия на брега на Босфора.
Според турските медии сватбената церемония е била скромна, в тесен кръг, в присъствието на родителите и близките на Таркан и Дилек.
Твърди се, че двойката щяла да организира в близките дни пищна сватба.
Таркан бе един от най-известните и дългогодишни ергени на Турция. Клюките за ергенския му живот дълги години занимаваха папараците. Но напоследък животът на Таркан започна да се свързва с Пънар Дилек, която живееше в Германия.
Пънар била луда фенка на Таркан и се запознала с певеца на негов концерт в Германия. Дълго време поп звездата избягваше да говори за изгората си.
Миналата година Таркан обяви, че ще се ожени за Пънар Дилек. Сватбената церемония бе обявена за това лято, след Рамазан Байрам.
Папараците твърдят, че Таркан изтеглил датата на бракосъчетанието няколко месеца напред. Изказват се предположения, че Пънар е бременна.

COMMENTS

WORDPRESS: 0