Тотото смени мястото си, тегленията ще се излъчват вече по bTV

Пари за болни деца и пенсионери може да няма, но за държавните БНТ и БНР винаги има. Командировки с кьорсофри, почивни станции, Рио де Жанейро, са сре

Пари за болни деца и пенсионери може да няма, но за държавните БНТ и БНР винаги има. Командировки с кьорсофри, почивни станции, Рио де Жанейро, са сред многото екстри, на които се радват служителите в двете държавни ведомства, изхранвани от данъкоплатеца. Срещу какво, не е ясно. Как Българската национална телевизия проспа отнемането на едно от най-гледаните предавания в историята й, също не е ясно. Факт е обаче, че тиражите на Спортния тотализатор вече ще се излъчват по bTV, а не по БНТ.

Вместо две предавания в седмицата, както досега, Тотото ще има общо пет излъчвания – в понеделник, сряда, четвъртък, петък и неделя.

Това е първият случай от 59 години насам, в който тегленията на джакпота от тотализатора напуска БНТ. През 2002 г. Диема плюс временно получи правото да излъчва играта „Втори тото шанс“.

„bTV Media Group застава изцяло зад каузата на Български спортен тотализатор в подкрепа на българския спорт. Част от постъпленията от игрите на СПОРТ ТОТО се заделят за развитието на спорта и физическото възпитание в България, което го отличава от всички други хазартни оператори в страната“, се казва в съобщението на телевизията.

Водещ на предаването остава Деян Славчев – Део, като към него ще се присъедини бившата „Мис България“ Славена Вътова.

Ето как ще изглежда програмата на тиражите:

– Понеделник, 17:55 ч. – „Тото 2 – Рожден ден“
– Сряда, 17:55 ч. – Определяне на печеливши участници във Втори тото шанс на „Тото 2 – 5 от 35″
– Четвъртък, 17:50 ч. – „Тото 2 – 5 от 35″, „Тото 2 – 6 от 49″ и Тото Джокер 
– Петък, 17:55 ч. – „Тото 2 – Рожден ден“
– Неделя, 17:50 ч. – „Тото 2 – 5 от 35″, „Тото 2 – 6 от 49″ и Тото Джокер; Определяне на печеливши участници във Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49″

COMMENTS

WORDPRESS: 0