Тотален тормоз над Денис Теофиков от продуцент и озвучител

Тотален тормоз над Денис Теофиков от продуцент и озвучител

Смъртта на 21-годишния певец Денис Теофиков продължава да се нищи, а негови приятели и колеги търсят причините за фаталния край. Продуцентът на талант

Смъртта на 21-годишния певец Денис Теофиков продължава да се нищи, а негови приятели и колеги търсят причините за фаталния край. Продуцентът на талантливото момче отнесе цялата вина, след като най-близките на Теофиков и негови колеги извадиха на светло задкулисните игрички на Николай Пашев и психическия натиск, който оказва на подчинените си.
Репортер на БЛИЦ се опита да се свърже с хуления от всички в гилдията хитмейкър Николай Пашев, но съвсем очаквано мобилният му телефон се оказа изключен. Опитахме се безуспешно да открием и DJ Цеци Лудата глава, за който се твърди, че е работил като озвучител на музиканта. За сметка на това много колеги на Денис говориха пред нашата медия и издадоха любопитни подробности за причините, които са го тласнали към лошия път.
„Николай Пашев е амбициозен човек. Безспорно е правил много хитове за различни изпълнители и явно си повярва, че може да бъде следващия Митко Пайнера. Започна да продуцира изпълнители. Първо стартира с Джулия, не след дълго се скараха и тя се махна от лапите му. След нея реши да затегне следващите с железни договори.
Успя да убеди Тони Стораро да пусне малкия си син Емрах при него. Но само за две песни, след което се стигна до скандал. Емрах брои 20 бона, за да се отърве от договора си. Да, но Емрах имаше към кого да се обърне за помощ, докато Денис е от много бедно семейство и няма финансите, които се искат за разтрогване на договора.
Цветелина Грахич също се задържа твърде кратко в компанията на Пашев, но не се съгласила да си дава целия хонорар на него, а тя да пее за жълти стотинки. Там ситуацията беше драматична, стигна се до заплахи, а тя намери подкрепа от други хора, които „да пояснят“ на продуцента, че трябва да я пусне. Сега той продуцира само Малката, Данна и Александър Робов – все млади и наивни изпълнители, които биха дали мило и драго да бъдат известни“, разясняват ни историята на сформираната музикална компания хора от шоубизнеса.
Според тях, Николай Пашев имал големи амбиции за изпълнителите си. Непрекъснато им давал за пример световни имена и ги карал да се държат като такива. „До такава степен се е вживял, че не им дава възможност да дишат. Той им казва с какво да се обличат, с кого да се виждат, с кого да говорят и т.н. Крачка встрани и скандали, викове“, издава колега на Денис, пожелал анонимност.
Всички от попфолка помнят последния концерт на „Планета“ в Пловдив преди две години. Още се носят легенди за самочувствието на Николай Пашев, което демонстрирал тогава. „Беше наел шестима охранители, които стояха пред гримьорната и не пуснаха никой вътре, придружаваха ги до сцената и им беше забранено да говорят с когото и да е по пътя. Много се смяхме тогава, че при наличието на звезди като Джена, Анелия, Емануела и т.н., тръгнали да пазят още неизвестни никому изпълнители. Да ги пазят дори от колегите им, които искахме да им стиснем ръцете и да ги поздравим“.

Друг колега на Денис споделя, че младата надежда често му се е жалвал, че няма право по време на участията си да пее каквото си пожелае. „Казваше ми, че фенове искат да им изпее някоя песен, но озвучителят – диджей Цеци Лудата Глава не му давал. Било забранено да пее чужди песни и карал цяло участия с неговите четири песни, които повтарят и понякога потретвал. Мъчеше го, че не го оставят сам да усети публиката и да бъде индивидуален изпълнител. Питайте негови фенове, които са присъствали на участия. Винаги имаше публичен скандал с Цеци на участията си. Той го сриваше психически, мачкаше и авторитета му. Крещеше му пред хората, после докладваше всичко на продуцента и му налагаха големи глоби, за да му оберат и малкото, което му даваха“. На Денис е било абсолютно забранено да се снима с фенове, колкото и да искал. Социалните мрежи се напълниха с клипчета, на които се вижда, как въпреки, че той иска да се снима с всеки от тях, се появява озвучителят му и ги бута, като крещи на Денис, че не може да прави, каквото реши.
След едно от участията си Денис дори избягал и си изключил телефона. Свидетел на случката издава, че момчето отново е било смачкано психически, след като на сцената поискал да изпее една от „забранените“ песни. След като свършил участието бил подложен на психоатака, изключил си телефона и хукнал да бяга от заведението. Не успели да го открият до другия ден, а той отказвал да каже къде е бил през това време. Но бил отново финансово посечен.

Денис нямал право да използва дори социалните си мрежи, както всеки друг човек. Имал ограничения да не следва никой освен хората от фирмата му, и още до трима близки. Това се вижда и сега от профила на Теофиков в Инстаграм.

 

На Денис му тежало, че не му разрешавали да излиза често с приятели на заведения, а той е тийнейджър и има нужда от забавления. Бил е глобяван, когато попадал в нощен клуб и собствениците го помолят все пак да изпее една песен. Нещо, което прави всеки изпълнител, най-малкото показва уважение към публиката. Той нямал това право, а от там тръгнало слух, че той се надува и няма уважение към хората от заведението, което всеки месец го канело на участия. Има зверски скандал, след като Денис е в столична дискотека на участие на Алисия, която го кани да излезе на сцената при нея да изпеят негова песен и той го прави. Въпреки, че се опитва да скрие посещението си в нощното заведение, клипчета достигат до Николай Пашев и Денис отново е глобен. В последните си месеци е бил в тежко финансово положение, въпреки, че е бил на участия постоянно. Винаги са намирали за какво да му резнат от хонорара, издават приближени на българския Бийбър.

Имаме и ние вина, че си мълчахме досега. Но какво можехме и да направим…“, пита се друг колега на Денис.

COMMENTS

WORDPRESS: 0