Таен тунел в къща ще спасява Дейвид и Виктория Бекъм

Таен тунел в къща ще спасява Дейвид и Виктория Бекъм

Дейвид и Виктория Бекъм планират да изградят подземен проход в имота си в Котсуолдс. Наскоро двойката получи разрешение за планиране да построи тун

Дейвид и Виктория Бекъм планират да изградят подземен проход в имота си в Котсуолдс.

Наскоро двойката получи разрешение за планиране да построи тунел в селската си къща, струваща 6 милиона лири, който ще води до винарска изба под разширен гараж, който осигурява място за седем автомобила.

Според в. „Таймс“ фамилията била посъветвана от свой планировчик, според когото тунелът „ще подобри сигурността на обитателите на имота“.

В момента семейство Бекъм живеят с три от четирите си деца: Ромео, Крус и Харпър. Най-големият им син Бруклин живее в Ню Йорк.

Те също имат къща за 31 милиона паунда в Холандс Парк, западен Лондон, където току-що са загубили битката да попречат на съсед да обнови имота си, след като се твърди, че при това той ще навлезе в личния им живот.

Плановете им за строителство в Котсуолдс идват след поредица от кражби в домовете на футболиста по време на блокирането заради коронавируса.

Съобщава се, че Ед Шиърън е инсталирал подобен проход под къщата си в Съфолк, който води до собствената му кръчма.

По-рано този месец се оказа, че Виктория Бекъм спечели малко под 1 милион лири от миналогодишното турне на Spice Girls UK във Великобритания, въпреки че всъщност не участва в него.

COMMENTS

WORDPRESS: 0