Таен аудиозапис в детска градина разкрива шокиращо отношение към малчуганите: „Айде, ма, Стела, толкова си дебела“, „Абе, и ти си некадърен, бе“!

Аудиозапис, направен в детска градина, показва децата ежедневно са обиждани. Записът е направен от майка, която имала съмнения към детското заведение,

Аудиозапис, направен в детска градина, показва децата ежедневно са обиждани. Записът е направен от майка, която имала съмнения към детското заведение, а освен това то е казало, че са го удряли по главата. Сред епитетите, които използват лелите спрямо детето са: „Ти малоумен ли си?”, „Ти си като цял толуп”, „Абе, и ти си некадърен, бе!”, „Айде, ма, Стела, толкова си дебела, че не можеш да се пребиеш, бе?”, „Откога си тук, а не можеш да си обуеш пантофите на тея дебели краци!”

Майката прикрепила записващо устройство на детето си и така направила аудиозапис, благодарение на което се уверила, че слуховете за обиди към децата са верни. Детската градина е в столичния квартал „Обеля“. Директорката на заведението не приема записа за достоверен.

Тя смята, че не е редно родител да използва така детето си, а самата майка казва, че знае, че постъпката й е некоректна и подсъдна, но просто е искала да разбере истината. Всичко по думите й, започнало след като двегодишният й син казал, че лелята го е ударила.

COMMENTS

WORDPRESS: 0