Спипаха бургазлия докато обира „реколта“ от марихуана

Спипаха бургазлия докато обира „реколта“ от марихуана

35-годишен мъж от Бургас, с криминалистически регистрации, е задържан за отглеждане на конопени растения в хода на полицейска проверка, извършена в ме

35-годишен мъж от Бургас, с криминалистически регистрации, е задържан за отглеждане на конопени растения в хода на полицейска проверка, извършена в местността „Казашки юрт” в землището на село Костантиново. Действията са осъществени от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и колегите им от РУ – Камено. При претърсването на района те намерили в абсолютна зрялост близо три метрови растения, а мъжът бил засечен докато обирал „реколтата“. Иззети са множество течни торове, ел.пастир, изграден с цел защита на насаждението, специален уред за прогонване на подземни гризачи и градинарски приспособления. При последвалото претърсване в дома на бургазлията в к-с „Меден Рудник” били открити растителни торове, както и суха зелена тревна маса, реагирала при направения полеви наркотест на канабис.
Мъжът е задържан в полицейския арест за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Камено, под наблюдението на прокуратурата.

COMMENTS

WORDPRESS: 0