Спасители откриха тялото на изчезналия програмист в труднодостъпна местност край връх Ботев (обновена)

Тялото на Мирослав Късовски, който бе издирван от седмица, е открито в местността "Маринка" в подножието на връх Ботев. 34-годишният турист не е успял

Тялото на Мирослав Късовски, който бе издирван от седмица, е открито в местността „Маринка“ в подножието на връх Ботев. 34-годишният турист не е успял да покори връх Ботев. Предположенията са, че е загинал още същия ден, когато изчезна. Местността, на  която е открит, е трудно достъпна и вчера не е била обхождана.

Както 24България вече писа 34-годишният столичанин бе издирван два дни от над 400 военни, 50 полицаи, спасители и свои приятели. За съжаление прогнозите на спасители, че няма как да оцелее при такива температури от -11 градуса през нощта в Калоферския балкан се сбъднаха.

Служител на парк „Централен Балкан“ се е натъкнал на тялото на Мирослав Късовски, разказва Блиц. Официалната версия е, че 34-годишният мъж е паднал, ударил се е лошо и е загинал в подножието на връх Ботев. От полицията в Пловдив съобщиха, че в момента се сформира група от разследващи, в нея ще има и съдебен лекар. Те ще отидат на лобното място на Мирослав, за да извършат оглед и да установят какви са точните причини за смъртта.

COMMENTS

WORDPRESS: 0