Откриха жив и здрав 18-годишен младеж, изгубил се в Средна гора в събота (обновена)

Намерен е 18-годишният младеж, който се загуби в Средна гора, в района на Копривщица между Пирдоп и Стрелча. Това съобщиха от Планинска спасителна слу

Намерен е 18-годишният младеж, който се загуби в Средна гора, в района на Копривщица между Пирдоп и Стрелча. Това съобщиха от Планинска спасителна служба (ПСС) към БЧК. Момчето е намерено в Стрелча и е в добро състояние.В издирването участваха общо 13 души, сред които и служители на полицията. В акцията бе включено и куче на ПСС. Момчето беше в неизвестност от снощи, след като се е загубил в Средна гора. Спасители, полиция, местни хора и куче на ПСС участваха в издирването му, предаде БГНЕС.

В събота, около 17.30 ч. младежът последно провел телефонен разговор с майка си и съобщил, че се е изгубил в Средна гора, в района между Копривщица и Стрелча.

Жената веднага подава сигнал на тел.112. Акцията по издирването на младежа бе възобновена тази сутрин в 7.00 ч. От Планинската спасителна служба казаха, че нямат информация младежът да е пострадал, паднал или наранен. В издирването му тази сутрин се включили и екипите на ПСС от Пловдив и Пирдоп. Общо 13 души, заедно с куче-спасител. Местни хора също участваха в акцията.

COMMENTS

WORDPRESS: 0