Слънчев петък, температурите скачат до 15 градуса

Сутринта ще е хладно с минимални температури между минус 2 и 3 градуса и на много места в котловините ще има условия за образуване на слана. През деня

Сутринта ще е хладно с минимални температури между минус 2 и 3 градуса и на много места в котловините ще има условия за образуване на слана. През деня ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен североизточен вятър. Дневните температури ще останат между 10 и 15 градуса.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но хладно. Максимални температури на въздуха: 8-12 градуса. Температурата на морската вода е 10-11. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.
Над планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна и Централна България ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен, по високите и открити части – силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 0, на 2000 метра – около минус минус 5 градуса.