Слави Трифонов купува „Евроком“, стартира телевизия „Седем осми“

Слави Трифонов купува „Евроком“, стартира телевизия „Седем осми“

Какво ще прави Слави Трифонов, а и екипът му от 1 август? Това питат всички - и зрители, и медии, дори и гостите, които участват в буквално последни

Отговор засега няма. Само слухове, като най-горещият сред тях е, че Трифонов купува кабелната телевизия „Евроком“, пише „24 часа“. Към момента и двете страни отричат да има подобна сделка.

„Ще му кажем, защото не знае какво има“, обясниха през смях от шоуто. Екипът на Слави обаче е известен с огромната си лоялност и липсата на празни приказки. Оттам никога не коментират слухове, а и да има нещо, предпочитат да го кажат по телевизията, когато всичко вече е факт. В Би Ти Ви разказват, че хората от шоуто идват всеки ден усмихнати, държат се любезно с всички, работят по много и качествено, но не обелват и дума какво ще се случи. „Като италианската мафия са“, шеговито описват мълчанието им.“Няма такова нещо, стига сте чели жълти вестници. Ако има подобна покупка, ще дадем пресконференция, ще я обявим пред всички“, казва пред часовия вестник и Петьо Стайков, пълномощник на управителя в тв „Евроком“.

Слухът обаче може и да се окаже истина според много достоверен източник. Според него Слави и екипът му започват с 3-часова програма още от септември. В нея може би ще правят и шоу, подобно на сегашното, което слиза от екрана на Би Ти Ви.

COMMENTS

WORDPRESS: 0