Слави Трифонов започва собствен политически проект

Слави Трифонов започва собствен политически проект

След 19 години в ефир, "Шоуто на Слави" излъчи своето последно предаване по bTV снощи. Предаването започна с целия му екип, строен пред камер

Слави Трифонов започва собствен политически проект

След 19 години в ефир, „Шоуто на Слави“ излъчи своето последно предаване по bTV снощи.
Предаването започна с целия му екип, строен пред камерите, на който Трифонов благодари от сърце и каза, че не би могъл да се справи без тях и те са неговото семейство. След това той благодари и на хората в студиото и зад екрана, които са го гледали през всичките години.

Предаването премина в песни, видео кадри и разговори с гости от екипа, с които зрителите си припомниха моменти от историята на шоуто.

Най-важен обаче беше краят, в който Слави обяви бъдещите си планове, а именно: ще създаде „собствен телевизионен продукт“ на име „Седем-осми“, който ще стартира от 15 септември, както и собствен „политически проект“, който ще носи името „Няма такава държава“. Мотото им ще бъде „Силата е в истината“.

Засега не се споменават повече подробности около проектите.

За времето си на излъчване – от 27 ноември 2000 г. до 31 юли 2019 г. – и за 4176-те си предавания през шоуто преминаха хиляди звезди, политици и обикновени хора от целия свят.

И досега то остава най-рейтинговата продукция в родния ефир, гледана от милиони зрители в пиковите си години.

Снимка Шоуто на Слави

COMMENTS

WORDPRESS: 0