Слави пусна билбордове със стих, посветен на Недялко Недялков, той отговори: Мама Здравка да знае, че няма да дочака внучета, защото синът й е хомосексуалист

Навръх 14 февруари, когато у нас се подаряват любовни валентинки и се пие вино, Слави Трифонов постави романтични билбордове на 5 места в София. Решен

Навръх 14 февруари, когато у нас се подаряват любовни валентинки и се пие вино, Слави Трифонов постави романтични билбордове на 5 места в София. Решени са в червено, с ангелчета, а на фона им се е снимал водещият с татуирани мускулести ръце, съобщава 24 часа:

Скъпа моя Недялко,

обичаше ме малко,

ах, жалко, жалко.

Акцията с билбордовете е епизод три от епичните отношения и силни мъжки емоции между Слави Трифонов и издателя Недялко Недялков. Както е известно, тв водещият призна от екрана, че е гей, както пише в ПИК, но обект на чувствата му е Недялков. Последваха ответни удари.

Известният поет Недялко Йорданов, който е баща на издателя, пусна две писма и прикани Слави да атакува не сина му, а Ицо Петроф, който твърдял, че водещият е гей.

МВР разпита двете страни, замесени в този емоционален дуел.

Сега Слави Трифонов прави конкурс за селфи с някой от билбордовете и обещава телевизор за награда.

 

Отговорът на Недялко Недялков в ПИК гласи:

 

Станислав Трифонов пуснал из София билбордове „Скъпа моя Недялко“ по случай Свети Валентин.

Това е добре. Най-после на всички стана ясно, че е най-обикновен татуиран педал. И манаф.

Той си го е признал и в показанията в полицията. Официално. „Аз съм гей“, написал собственоръчно шоуменът от Учиндол, който иначе иска да спасява България с референдум. Това ще остане за историята.

Хубаво е мама му Здравка да знае, че няма да дочака внучета, защото синът й е хомосексуалист, иска да опъва мъже и да „маже вагините им“ с „Интимохелп“. И татко му Тодор да знае, и сестра му Петя, че и племенникът му.

Хубаво е да го знаят и родителите на невръстните таланти, които пращат децата си в предаването „Запознай се с малките“. Родителите на Крисия, на Гери, на господин Андреев… Чичко водещият е перверзник, иска да си ляга с други чичковци. 

В интерес на истината съжалявам този човек. Комплексиран, самотен, без дом, семейство и деца, с постоянно рутещ се рейтинг. Навръх празника на любовта, вместо да каже на жена си „обичам те“, се гаври с мен. И се заблуждава, че е много смешно, че ми е натрил носа, че сега аз съм се свил в някой ъгъл и треперя от унижение и страх.

А аз просто му гледам сеира, чудя се докъде ще стигне простотията му.

Казах го още преди две седмици: с мен крайно се е объркал, не съм Богдан Томов, Вучков, Радо Шоу или Володя Стоянов. Той бил „упорит любовник“. Аз пък съм упорит, последователен и отмъстителен противник.

И въпросът не е, че се гаври с мен. Въпросът е, че разплаква майка ми вече десет години поред и че вбива клин в семейството ми. Онзи ден поканил в предаването си брат ми Асен Йорданов с единствената цел да вкара интрига и да предизвика емоционално баща ми, който излезе с писмо в моя защита.

Оставям на съвестта на брат ми, че е приел поканата. Дано е щастлив от овациите на „Протестна мрежа“, Атанас Чобанов, Цветан Василев и Иво Прокопиев.

Преди две седмици призовах Станислав Трифонов да дойде лично при мен, без охрана и бронирани джипове, и да ми каже в очите гадориите, които изрича от екрана или ми праща под формата на писма. Обещах му и че ако не дойде той, ще дойда аз. Явно не е приел думите ми насериозно, но аз ще го почакам още много малко.

Със сигурност и аз бих могъл да опаша София с билбордове с лика на Ицо Петрофф, например, на които да е изписано: „Славуцо, запознай ме с малкия“. 

Само че няма да си играя на евтини хуморески и скечове. Чакам Станислав, Слави, Славуца или каквото и там да е, да се яви при мен и да си поговорим по мъжки. Обратното броене започна отдавна.

COMMENTS

WORDPRESS: 0