Светльо от „Хиподил“ оцеля по чудо след тежка катастрофа, ударили го със 160 км/ч

Светльо от „Хиподил“ оцеля по чудо след тежка катастрофа, ударили го със 160 км/ч

Фронменът на група „Хиподил“ и кандидат за президент Светослав Витков по чудо оцеля след тежка катастрофа. За инцидента съобщи самият той във профила

Фронменът на група „Хиподил“ и кандидат за президент Светослав Витков по чудо оцеля след тежка катастрофа. За инцидента съобщи самият той във профила си във Фейсбук.
Ето какво сподели още Витков:
„Дами и Господа,
Събота в полунощ, карайки със съобразена скорост от около 80км./ч, предвид пътната обстановка, колата, в която се возих, бе връхлетяна от друга машина с бясна скорост:
Удар отзад, завъртане, удар в стената, отново въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената.
Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела.
Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката назад, в случая, ми спаси врата от счупване, но изхвърчах назад в тавана, после паднах някъде на задната седалка, после пак в тавана и не знам още къде…
Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който успях да се запъна с ръце и крака… мина цяла вечност докато всичко свърши с удар в стената.
Оцеляхме по чудо. Без видими тежки наранявания.
След като успях да изляза, видях бял джип Мерцедес ML и един младеж, който се вайкаше и казваше, че си е ударил главата.
Идеше ми да го разкъсам на парчета, но се въздържах. Обясняваше несвързано как му отказали спирачките…
На мокър път, при температура 5 градуса, близо до заледяване, да караш минимум със 160 км. в час., при ограничение 80 и да удариш кола в средната лента…
Сигурно е от спирачките, а наглецо?
Следва: Обаждане на 112 с упоменаване, че няма жертви. От КАТ дойдоха бързо, знаейки, че сме живи, но с учудване, че сме без травми, свършиха професионално работата, а линейката пристигна за 10-Тина минути. Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект.
След около час и половина протоколи, проби за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н…
Младежът, шофьор на джипа, си тръгна с бодра стъпка.
Искам да Ви попитам, уважаеми,
така ли си тръгва един човек, потенциален убиец? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност в сравнение с човешки животи, които по чудо не е отнел?
Вчера бях аз, а утре може да сте вие, вашето дете или родител, или всички заедно!
Няма извинение за такова поведение на пътя!
Младежи и девойки с мощни коли, които се чувстват крале на пътя и могат да опитат да убият всеки, който им се изпречи, а, ако не успеят… да си тръгнат необезпокоени и безнаказани, ако няма тежки травми или загинали???
Ето затова не понасям чалга-мутренската култура, защото създаде такива “герои”: надути, нагли и безотговорни същества, без уважение към чуждите права и живот!
Така че заставам с цялото си същество зад каузата:
Да няма такива потенциални убийци по българските пътища и промяна в закона за движение по пътищата, която да е безмилостна към такива.
Именно, защото живея нов живот от вчера, Благодарение само на Божията милост, може би затова съм запазен жив: Заради каузите и борбата… така че, няма да има отказване!“

Снимка: Фейсбук, личен профил на Светослав Витков

COMMENTS

WORDPRESS: 0