Сашо Диков очаква прокуратурата да влезе в БНТ заради борчовете на Кошлуков

Сашо Диков очаква прокуратурата да влезе в БНТ заради борчовете на Кошлуков

"Питах СЕМ дали знаят, че сюжетът с Каменаров може да се повтори сега и с Кошлуков, защото той има невърнат кредит и то от КТБ. Казаха, че пак не знае

„Питах СЕМ дали знаят, че сюжетът с Каменаров може да се повтори сега и с Кошлуков, защото той има невърнат кредит и то от КТБ. Казаха, че пак не знаели, сега чували за първи път, не били разследващ орган. Какво разследване трябва? Още през 2017 г. станаха публични списъците на синдиците на банката с длъжниците, които имат да връщат кредити и Кошлуков е там. Това го прави клиент на прокуратурата във всеки един момент.
Списъците с невърнатите пари от КТБ беше публично още при предишното му кандидатстване. СЕМ вечно не знаят, не чули, не видели“, твърди Сашо Диков пред Фрог нюз по повод скандали избор на Емил Кошлуков за шеф на Българска национална телевизия.
Журналистът, който също беше кандидат за поста, коментира още:
„В интерес на истината не очаквах такъв избор, от наглост, това е най-хард варианта. Това което очаквах аз е по-мекия вариант – Сашо Йовков, а Кошлуков след това да стане програмен директор. Изборът на Кошлуков, това го доказаха реакциите на не малко хора и медии още при избора му за изпълняващ длъжността на генерален директор. Още тогава се разминаха представите за нормално и ненормално. Крещящите разминавания на неговата биография и представите за нормално професионално поведение. Наистина очаквах, че няма да са чак толкова нагли, но действителността и моята наивност беше опровергана“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0