Решено: Реформаторите без ДСБ ще подкрепят Цачева на балотажа

Реформаторският блок ще подкрепи Цецка Цачева на втория тур. Това обяви току-що лидерът на СДС Божидар Лукарски след Изпълнителен съвет на РБ на "Рако

Реформаторският блок ще подкрепи Цецка Цачева на втория тур. Това обяви току-що лидерът на СДС Божидар Лукарски след Изпълнителен съвет на РБ на „Раковски“ 134, в който се включи самата тя и половината Министерски съвет.

„Изборът е ценностен – има двойка на левицата, подкрепен и от ДПС и на десницата. Нашата двойка гарантира европейското развитие на България и членството в НАТО“, каза самата Цачева. Лидерите на РБ, без Радан Кънев, ще призоват симпатизантите си да гласуват в неделя за Цачева. Цачева обяви, че в готова да внесе дори изменение на конституцията – за съдебната реформа например. Цачева се обърна към активните, към младите хора, към гласувалите с квадратчето „Не подкрепям никого“: „Приятели, изборът е съдбоносен! На карта е заложено бъдещето на България! Ще дам всичко от себе си – заради вас!“ Цачева покани задочно и кандидата на РБ Трайчо Трайков, за да го пита иска ли червен генерал да стане президент. „Между пилот и льотчик има разлика“, каза Петър Москов – единственият човек от ДСБ на срещата. Той обаче е тук в качеството си на член на ИС на РБ.

Снимка: “ 24 часа“

COMMENTS

WORDPRESS: 0