Рецидивист опитал да изнасили жена, тя се отбранявала яростно

57-годишен рецидивист от разградското село Владимировци направил опит да изнасили 61-годишна жена, нападайки я в леглото й в неделя през нощта. С.А. н

57-годишен рецидивист от разградското село Владимировци направил опит да изнасили 61-годишна жена, нападайки я в леглото й в неделя през нощта. С.А. нахлул в къщата на жена между 2 и 3 часа, издебвайки излизането на мъжа й, който имал ангажименти около предстоящия Байрам. Нападнал жената в тъмното, но тя се развикала и го заудряла, въпреки че той я блъскал и натискал. Виковете разбудили внучето на жената, което било в съседната стая и то се разпищяло. Насилникът се видял принуден да бяга от къщата, на което станали свидетели и други съседи, пише „Труд“.
Сигналът за нападението е подаден от потърпевшата жена в неделя сутринта. Насилникът бил познат в селото и с предишни нападения над жени. Имал криминални прояви, присъди, включително и за изнасилване. Той е бил задържан за едно денонощие от полицията. В понеделник му е наложен 72-часов арест, за да му бъде повдигнато обвинение.

COMMENTS

WORDPRESS: 0