Разследват се причините за смъртта на двойката на остров Кефалония, уликите сочат сатанински ритуал

Разследването за причините на смъртта на двойката, открити мъртви в Кефалония, които са наели къща за гости, е взело мистериозен обрат, след като по

Разследването за причините на смъртта на двойката, открити мъртви в Кефалония, които са наели къща за гости, е взело мистериозен обрат, след като полицията е открила предмети, които биха могли да сочат сатанински ритуал, предаде „Български новини“.

Двамата – българка и германец, бяха открити на 31 декември в стая в района на Влахата и властите първоначално смятаха, че смъртта им е резултат от скандал, довел до убийство и самоубийство.

Полицията намери ножове и други остри предмети на местопрестъплението, където телата лежали в кръв. След най-новите доказателства, включващи свещи и сатанински пентаграм, полицията смята, че двойката може да е била замесена в сатанински ритуал, който завършва с това, че двамата отнемат живота си.

Причината за смъртта е множество наранявания от остър предмет в горната част на тялото и крайниците. Според местните медии, съдебният лекар е отхвърлил вероятността за престъпление със замесено трето лице. Предполага се, че двамата са били под влияние на алкохол, но това тепърва предстои да се доказва.