Професор от НСА към студентка: Изпит се взима с пари или секс,… с теб отиваме на хотел

Професор от НСА е пробвал да „помогне” на бившата адреналинка Ваня Георгиева от „Господари на ефира” да си вземе изпита „по втория начин”. Става въпро

Професор от НСА е пробвал да „помогне” на бившата адреналинка Ваня Георгиева от „Господари на ефира” да си вземе изпита „по втория начин”. Става въпрос за изпит по физиология.

По думите на бившата адреналинка преподавателят „директно и нагло” си е поискал секс. Все пак професорът е дал избор на Ваня – или да си плати, или секс. Друг вариант да мине изпита за Ваня не е имало.

Явно щом съм хубавичка, съм и глупавичка. Това беше много нагло – бях притеснена и смутена, но реших да действам, за да бъде прекратена тази практика.

На въпрос на Ваня пред скрита камера какво ще правят в хотела, Колев отговаря, че „ще правим секс”. 60-годишният Николай Колев е декан на Треньорския факултет на НСА. Бившият ръгбист е преподавател в катедра „Футбол и тенис”, сектор „Ръгби”. От 2013 година е Николай Колев оглавява Балканска крикет асоциация. Професор Колев е близък приятел на бившия ректор на НСА проф. Лъчезар Димитров, който дълги години бе старши-треньор на женския национален отбор по футбол.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0