Простреляха собственик на транспортна фирма с 6 куршума, в тежко състояние е

Неизвестен стреля по един от най-богатите хора в града - бизнесмена Красимир Николов. Мъжът е собственик на транспортна фирма на международни превози.

Неизвестен стреля по един от най-богатите хора в града – бизнесмена Красимир Николов. Мъжът е собственик на транспортна фирма на международни превози. Приет е във ВМА и е контактен, съобщи bTV.

Час преди полунощ Николов паркирал джипа в двора на къщата си. Секунди след като излязъл от колата, го застигнали шест куршума. Улучен е в краката, корема и ръцете.

Открит е в безпомощно състояние от съпругата и брат си, който го е транспортирал до Спешния център. Впоследствие раненият е откаран в столична клиника. Състоянието му е тежко.

По първоначална информация килърът е бил само един, бил е маскиран и най-вероятно е стрелял от улицата. Тепърва ще се изясняват причините за кървавата саморазправа. Престъплението е извършено в непосредствена близост до училище. Простреляният се ползва с име на добър работодател и съсед, затова всички са шокирани от случилото се.

„Работил съм при него, познаваме се от над 30 години, много добър за мен, много добър, точен е бил, не знам как е станало”, каза Румен Кръстев.

„Аз действително не мога да си обясня кой може да посегне на този човек, помогна на сина ми, когато трябваше да започне като международен шофьор, просто не знам кой би могъл да посегне”, пита се Галя Кръстева.

Снимка: bTV

COMMENTS

WORDPRESS: 0