Проститутка обрала овчаря тотомилионер Здравко, той: Такива са рисковете на живото предаване

Елитна проститутка от София, която 63-годишният тотомилионер Здравко Траянов от петричкото село Първомай си поръчал по телефона го обрала и духнала: “

Елитна проститутка от София, която 63-годишният тотомилионер Здравко Траянов от петричкото село Първомай си поръчал по телефона го обрала и духнала: “Такива са рисковете на живото предаване”, философски констатира бившият овчар. Миналата година по това време бай Здравко уцели от тото 6/49 джакпот от 2 млн лева. Веднага захвърли гегата, заряза стадото на чорбаджията си и се отдаде съдържателно, но и внимателно на бохемския си начин на живот. За по-малко от година той построи в имота си, в околностите на село Първомай кокетна и луксозна двуетажна къща по гръцки модел. Приюти при себе си сестра си, която му стана икономка.

Тотомилионерът става всяка сутрин в 7 часа, а денят му започва с халба студена бира. После сестра му му сервира на двора под асмата заедно със закуската задължителните 100 грама домашна ракийка. Последва задължителна разходка из кафенетата на селото, където на раздумка с приятелите си коментират особеностите на българския начин на живот в очакване на обедната жега. Бай Здравко им обяснявал, че Дубай не му е интересна дестинация за екскурзия, единствено след печалбата е бил в Кавала, където смело се е хвърлял в морето, въпреки, че не умеел да плува. Последва обяд и задължителния следобеден сън зад дебелите завеси и включения климатик, пише „Монитор“.

“Жените винаги са ми били слабост, без жена сънят ми не е здрав. Преди 1 месец реших да опитам вкуса на професионалната проститутка, но накрая ми загорча“, разказва с усмивка бай Здравко. „Поръчах си я по телефона, от София дойде 38-годишна засукана мадама. Заведох я на любимото ми място, горещите извори на Рупите зад къщичката на баба Ванга. Съблекох се, а компаньонката ми си хвърли хавлиената кърпа до панталоните и ризата ми. Она излезе по-рано от горещите минерални води, като ми каза, че й става лошо от топлината. Когато излезох и аз от водата след няколко минути, веднага установих, че джобовете са ми претършувани, а от мадамата немаше и следа. Беше се изпарила. Какво да се прави, както казват вашите колеги от телевизията – такива са рисковете на живото предаване”, коментира с усмивка случката бай Здравко.

Твърдо е решил вече да си намери за постоянно жена на около 50 години, която поне да не го лъже и обира. Обещал е също така на дъщеря си да й купи апартамент в Петрич, въпреки, че не заслужавала, според него. Къщата му-хасиенда е много луксозна с всички екстри за живеене, каквито се полагат на един милионер. Зад къщата е дърводелския цех на племенника му, където доскоро тотомилионерът бил назначил нощни пазачи: “Уволних ги, защото ги хванах няколко сутрини да хъркат в дълбок сън. Излиза, че съм им плащал надница по 10 лева на нощ, за да спят.Ползвали са стаята за пазачи като хотел и съм им плащал даже за съня им. Сега аз сам пазя нощно време”, пак философски анализира случката той.

След първоначално платените накуп 100 000 лева бай Здравко получава на банкова сметка всеки месец по 15 000 лева. Дава пари на приятели, но само като заем, защото „ценя парата“. Поздравява българката Гошка от Испания и я съветва да си остави «бели пари за черни дни». Той продължава всяка седмица да пуска задължителния фиш в същия тотопункт в Петрич.

COMMENTS

WORDPRESS: 0