Премиерът се самопохвали за свършеното и меко се укори за пропуските

"Виждате колко неща са свършени и колко много предизвикателства и пропуски сме направили", обяви премиерът Бойко Борисов по време на заседание н

„Виждате колко неща са свършени и колко много предизвикателства и пропуски сме направили“, обяви премиерът Бойко Борисов по време на заседание на Министерски съвет, след като министрите отчетоха дейността си през годината. Борисов отбеляза, че българите два пъти са показали доверието си към управляващите и на евроизборите, и на местните избори, съобщава Оффнюз.

„Трябва да се съсредоточим и да си довършим програмата докрай. Другите са само на думи. Но ако погледнем назад във времето, няма сектор, няма министерство или сфера, в която да са били по-добри“, посочи Борисов.

Не пропусна да огбележи и как българите са започвали да се връщат от странство.

И призова министрите от кабинета „Борисов 3“ към максимална мобилизация, твърдост, честност и прозрачност на работата им.

„Обяснявайте на хората какво се прави, дори да има проблем и пропуски. Защо е дошъл проблемът и какво ще направим, за да го отстраним“, добави министър-председателят. Борисов обяви също, че на правителственото заседание ще бъдат отпуснати и 2 милиона и 300 000 лева за Атонския манастир.

COMMENTS

WORDPRESS: 0