Премиерът Борисов под карантина, но здрав! Шефката на кабинета му е с коронавирус

Премиерът Борисов под карантина, но здрав! Шефката на кабинета му е с коронавирус

Премиерът Бойко Борисов не дойде днес в парламента, където се гласуваха промените в кабинета му. Този път обаче той си има основателна причина. Премие

Премиерът Бойко Борисов не дойде днес в парламента, където се гласуваха промените в кабинета му. Този път обаче той си има основателна причина. Премиерът е под карантина, защото шефката на кабинета му Деница Желева е дала положителна проба за коронавирус. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

При направените тестове на всички служители на администрацията на Министерския съвет и на членовете на политическия кабинет на министър-председателя началникът на политическия кабинет на премиера Деница Желева е дала положителен резултат вчера следобед.

Съгласно протокола на Столичната регионална здравна инспекция всички контактни лица са тествани и карантинирани тази сутрин до излизане на резултатите от пробите. На Деница Желева е направен втори тест.

Министър-председателят Бойко Борисов също е тестван тази сутрин, както и членовете на екипа му. Правителствената информационна служба ще информира за повторната проба на началника на кабинета на премиера и за резултатите от теста на министър-председателя Борисов.

Първият тест на Борисов от вчера е бил отрицателен, съобщава Клуб Z, позовавайки се на отлично информиран източник. Стандартно се прави втори тест, резултатите от който се очакват.

24bulgaria.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0