Президентът Румен Радев: В страната се вихри спекула с най-необходимото: лични предпазни средства и дезинфектанти

В страната се вихри спекула с най-необходимото: лични предпазни средства и дезинфектанти. Това каза президентът Румен Радев по време на среща с прем


В страната се вихри спекула с най-необходимото: лични предпазни средства и дезинфектанти. Това каза президентът Румен Радев по време на среща с премиера Бойко Борисов, здравния министър Кирил Ананиев, началника на Националния оперативен щаб ген. Мутафчийски, главния секретар на МВР Ивайло Иванов, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и директора на Главна дирекция „Пожарна и аварийна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов в президентската институция, предаде агенция „Фокус“.
„Понеже отговорните институции не я виждат, искам да призова гражданите да продължат да подават сигнали, да публикуват в социалните мрежи и да призова всички българи, които в момента спекулират. Грозно е на здравето и на трагедията на други хора да се печели. Призовавам ви, не го правете. Не е достойно“, отправи апел държавният глава.

COMMENTS

WORDPRESS: 0