Почина фолк звездата Денис Теофиков

Почина фолк звездата Денис Теофиков

21-годишния поп-фолк певец Денис Теофиков е починал. Внезапната вест втрещи мрежата и всички негови фенове. Все още не е ясна причината за кончината м

21-годишния поп-фолк певец Денис Теофиков е починал. Внезапната вест втрещи мрежата и всички негови фенове. Все още не е ясна причината за кончината му, но мнозина негови колеги и приятели публикуваха в мрежата снимки с младата надежда, сбогувайки се с него.

Денис от малък се занимава с музика, а любовта си към нея е наследил от своите родители, които също са музиканти. Учи в Национално музикално училище „Любомир Пипков“. Мечтата му е да стъпи на голямата сцена и да изнася концерти, което прави с помощта на Планета Пайнер.

От „Пайнер“ потвърдиха черната вест. В компанията скърбят за загубата на талантливото момче, но не разкриват причината за смъртта му. Според неофициална информация, до която достигна Флагман.бг, е загубил живота си след нелеп инцидент – паднал от терасата на приятелката си Алекс.

Денис Теофиков бе считан за бъдещата голяма звезда на фолка. Загубата му потопи в траур музикалния бранш. „Моето братче! Обичам те!“, написа колегата му Емрах Стораро. „Тръгвай си, тръгвай си…Така пееше ти. И си тръгна. За къде се разбърза. Имаше толкова много да дадеш на тази земя, а отиде да светиш високо горе“, пише в социалните мрежи Лорена.

Той е син на един от най-известните балкански джазмени Атешкан Теофиков, познат в Европа с името Атешкан Юсеинов.

Очаквайте подробности!

COMMENTS

WORDPRESS: 0